/om--flux/lediga-tjanster.html Lediga tjänster | Flux AB

Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi ut dem här.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och vi har ett mycket brett sortiment. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad. Vi har också ett säljkontor i Malmö.

 

240213


Bakgrund


Flux har en fortsatt mycket positiv utveckling med stark tillväxt och lönsamhet vilket gör att vi nu ytterligare vill förstärka vår säljorganisation och rekrytera en teknisk specialist inom belysning till vårt kontor i Arninge C. Vill du komma till ett bolag som har kvalitet och innovation som sina adelsmärken - då är det här en drömroll om du också gillar att kunna skapa tillväxt och ha stort inflytande på dina egna och ditt företags framgångar!


Tjänsten


I rollen som Teknisk Produktspecialist på Flux kommer du agera som länken mellan säljteamet och teknikavdelningen, för att bidra till den optimala ljuslösningen för de mer komplexa projekten. Du kommer fungera som tekniskt stöd och ta fram underlag för att ge korrekt och relevant information till både kunder och dina kollegor i säljteamet när det handlar om större projekt. Vidare ger du teknisk support avseende Flux produkter, eller kring styrning och ljusberäkningar samt tekniska speciallösningar.


Det ligger även på ditt bord att hantera lite mer komplexa projekt och specialprojekt. Du hanterar produktfrågor, assisterar vid reklamationer samt är behjälplig i offerter som kräver högre teknisk kompetens. I den här rollen som Teknisk Produktspecialist kommer du att få en viktig position med stort ansvar i vår organisation och du rapporterar till Flux försäljningschef.


Du


Vi söker dig som har en relevant utbildning inom belysningsteknik och flera års erfarenhet av tekniska belysningsarmaturer, kombinerat med erfarenhet från ljusplanering och framtagande av belysningslösningar. Du är en kunnig och kreativ problemlösare som har stort intresse för tekniska lösningar och har en god förmåga att driva projekt.


Som person är du strukturerad och organiserad vilket gör att du kan hålla i flera projekt samtidigt. För dig är det viktigt att alltid leverera det du lovat i tid och samtidigt med högsta kvalité.  En central del i rollen är att ha ett intresse och engagemang för våra produkter/lösningar och att du kombinerar det med en hög ansvarskänsla både internt och för våra kunder. Det är meriterande om du har arbetat med att ta fram ljusberäkningar.  • Mycket god datorvana och grundläggande kunskap inom Officepaketet

  • Erfarenhet av att arbeta med affärssystem och projektverktyg

  • Behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift

  • Innehar B-körkort


Vårt erbjudande


Du får en roll i ett framgångsrikt, drivet team som tillsammans har gedigen erfarenhet av projektförsäljning inom belysning och där du kommer få möjlighet att utvecklas i en inspirerande miljö. Det är en givande och intressant målgrupp som vi fokuserar på, i första hand föreskrivande led, och vi är väl inarbetade och etablerade inom det segmentet. Det råder en hjälpsam och ödmjuk kultur i bolaget där du som ny medarbetare kommer få omfattande stöd från dina kollegor. Flux står för kvalitet och vi är duktiga på att skapa innovativa lösningar till våra kunder.


Sänd in dina ansökningshandlingar till Made for Sales, urval sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ida Ekendahl på Made for Sales: 076-720 35 30.


Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön enligt avtal


Välkommen med din ansökan!


Kort om företaget


Flux startade 1994 och vi fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer. Vi är 27 medarbetare med säljkontor, produktion, lager och administration förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad, plus ett säljkontor i Malmö.


De projekt vi levererar till talar rätt väl för sig själva, så kolla gärna in vår projektdatabas på hemsidan för att göra dig en egen uppfattning!

240108


Bakgrund


Flux har en fortsatt mycket positiv utveckling med stark tillväxt och lönsamhet vilket gör att vi nu ytterligare vill förstärka vår säljorganisation och rekrytera en teknisk säljare inom belysning till region Stockholm / Mellansverige. Vill du komma till ett bolag som har kvalitet och innovation som sina adelsmärken - då är det här en drömroll om du också gillar att kunna skapa tillväxt och ha stort inflytande på dina egna och ditt företags framgångar!


Tjänsten


I rollen som Teknisk säljare på Flux kommer du ansvara för att sälja vårt exteriöra sortiment med fokus på Stockholmsmarknaden och omkringliggande områden.


Genom en strukturerad kundbearbetning är ditt primära uppdrag att öka försäljningen av kollektioner för belysning inom gata, väg, park och infrastruktur. Vi vill att du breddar våra kontaktytor i regionen där ditt främsta fokus kommer vara att bearbeta ljusdesigners och elkonsulter samt beställare inom den offentliga sektorn. En stor del av arbetet utgörs av att genomföra professionella produktpresentationer, utforma genomtänkta armaturförslag, samt projektleda projekt som du vunnit.


För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att verkligen förstå kundernas behov för att på bästa sätt kunna lösa deras problem och identifiera möjligheter till existerande och nya kunder. Du kommer även besöka en del av våra leverantörer samt delta på mässor och andra kundevent både i Sverige och internationellt. I den här rollen kommer du att få en viktig position med stort ansvar i vår organisation. Du rapporterar till Flux försäljningschef.


Du


Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att sälja tekniska belysningslösningar för exteriöra miljöer, i första hand mot föreskrivande led som elkonsulter och ljusdesigners. Du känner belysningsbranschen väl och har byggt upp ett användbart nätverk som kan bidra till att du når framgång i din försäljning.


Som person är du en lagspelare som med din sociala förmåga har lätt för att kommunicera med din omgivning och tycker om att ge service. Andra framträdande egenskaper hos dig är effektivitet och ett starkt driv med tydligt målfokus.


En central del i rollen är att ha ett intresse och engagemang för våra produkter/lösningar och att du kombinerar det med en hög ansvarskänsla både internt och för våra kunder. Du är självgående samtidigt som du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt, där en del av din metodik är att rapportera i CRM. En del av dina tidigare framgångar har kommit genom att du är nyfiken och lyhörd samtidigt som du är duktig på att skapa förtroende för din person.  • Van användare av affärssystem/datasystem

  • Van användare av officepaketet

  • Svenska flytande i tal och skrift

  • Goda kunskaper i engelska i tal och skrift

  • Innehar B-körkort


Vårt erbjudande


Du erbjuds en roll i ett framgångsrikt, drivet team som tillsammans har gedigen erfarenhet av projektförsäljning inom belysning och där du kommer få möjlighet att utvecklas i en inspirerande miljö. Det är en givande och intressant målgrupp som Flux fokuserar på, i första hand föreskrivande led, och de är väl inarbetade på det segmentet vilket gör att det är lätt att få kontakter och möten som säljare.


Det råder en hjälpsam och ödmjuk kultur i bolaget där man som ny säljare kommer få omfattande stöd från sina kollegor. Flux står för kvalitet och är duktiga på att skapa innovativa lösningar till sina kunder. Ditt resande kommer i första hand ske inom din region samt att du ibland besöker leverantörer och deltar på mässor.


Sänd in dina ansökningshandlingar till Made for Sales, urval sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ida Ekendahl på Made for Sales: 076-720 35 30.


Tillträde: Enligt överenskommelse
Lön: Fast lön enligt avtal


Kort om företaget


Flux startade 1994 och vi fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer. Vi är 27 medarbetare med säljkontor, produktion, lager och administration förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad, plus ett säljkontor i Malmö.


De projekt vi levererar till talar rätt väl för sig själva, så kolla gärna in vår projektdatabas på hemsidan för att göra dig en egen uppfattning!