/om--flux/lediga-tjanster.html Lediga tjänster | Flux AB

Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi ut dem här.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 25.000 produkter. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad. Vi har också ett säljkontor i Malmö.

 

Nu söker vi en ekonomiansvarig, om du är intresserad av tjänsten ber vi dig skicka din ansökan direkt till Jefferson Wells - välkommen!

Ekonomiansvarig till Flux, Arninge Täby


Är du en kunnig ekonomiansvarig med bred erfarenhet av redovisning och ekonomistyrning? Vill du arbeta verksamhetsnära och tillhöra ett svenskt, tillverkande och innovativt företag med kompetenta och engagerade medarbetare?


Flux erbjuder en trivsam arbetsplats full av möjligheter och en roll där du blir en nyckelperson i arbetet med att utveckla och effektivisera våra ekonomiprocesser.

Varmt välkommen med din ansökan!


Om Flux


Flux verkar på projektmarknaden för offentlig belysning och vår främsta målgrupp är de konsulter som föreskriver belysning för allt från kontor till gator.


Vi har en omfattande egen armaturtillverkning, förlagd till Arninge där vårt huvudkontor finns. Utöver våra egenproducerade lösningar erbjuder vi ett brett utbud av europeisk inom- och utomhusbelysning med toppdesign och hög funktionalitet.


Utmärkande för hela vår verksamhet är vårt fokus på hållbara lösningar, där vi som tillverkande företag har stora möjligheter att ta miljöhänsyn i både produktdesign, affärsmodeller och produktion.


Vi är 24 anställda, fördelade över säljare, support, inköpare, tekniker, montörer och lagerpersonal.


Arbetsuppgifter:

Som ekonomiansvarig ansvarar du för hela den legala redovisningen, löner, rapportering samt analys och upprättande av beslutsunderlag till ledningen.


Här har du både det operativa och övergripande ansvaret för redovisning, lönehantering, uppföljning och rapportering. Allt från den löpande redovisningen, moms, lagerredovisning, avstämningar, månadsbokslut, till upprättande av årsbokslut och årsredovisning. Du ansvarar även för upprättande och sammanställning av budgeten tillsammans med verksamheten som analysers och följs upp månadsvis. Externa kontakter med bank, försäkringsbolag, revisorer etc. ligger även på dig. Du tycker om att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du är en lagspelare som på ett pedagogiskt sätt delger verksamhetens chefer dess siffror. Här är det kort väg till beslut och nya idéer uppskattas!


Vem är du?

Vi söker dig med minst gymnasial ekonomiutbildning. Du har flerårig erfarenhet av att självständigt ansvara för upprättandet av verksamhetens redovisning och ekonomiuppföljning. Du tycker om att driva ditt arbete framåt, ser möjligheter till effektivisering och förbättring av rutiner och processer i vardagen. Vidare är du en engagerad person som tycker om att bidra på ett glatt och prestigelöst sätt till ett trivsamt arbetsklimat. Har du erfarenhet från tillverkande bolag är det starkt meriterande.


Även om vi är miljömedvetna och till största möjliga mån anlitar svenska leverantörer så har vi både kunder och leverantörer som är utländska, därför behöver du behärska såväl svenska som engelska i tal och skrift.


Vi erbjuder:

Vi erbjuder dig en trevlig och utvecklande arbetsplats med placering i Arninge, Täby. Hos oss får du arbeta nära verksamheten tillsammans med engagerade kollegor som målmedvetet och med stolthet jobbar mot gemensamma mål.


Förutom bra stämning och goda anställningsförmåner erbjuder vi ett arbete som kännetecknas till hög grad av eget ansvar, delaktighet, mandat att förbättra och produkter som kan beskådas och uppskattas av allmänheten. Tjänsten har under en tid varit bemannad med en interim lösning men då vi har ett strategiskt mål att växa så behöver vi mer kontinuitet och möjlighet till framåtblick. Därför ser vi fram mot att förstärka vårt team med en ny kollega, så tveka inte att skicka in din ansökan!


Varmt välkommen med din ansökan!


Mer om tjänsten

I denna rekrytering samarbetar vi med Jefferson Wells. För frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta ansvariga rekryteringskonsult Jeanette van der Hagen 070-3771413, jeanette.vanderhagen@jeffersonwells.se


Urval sker löpande, senaste ansökningsdag är den 19 maj 2023

Bakgrund


Flux växer så det knakar och vi behöver förstärkning på säljsidan i Stockholm.


Vi kombinerar egen armaturproduktion med trading av ett antal fina europeiska varumärken. Ungefär 65% av vår omsättning utgörs av armaturer som monteras i vår fabrik i Arninge centrum under devisen HÄRPRODUCERAD och här har vi både spetskompetens och en extra stolthet. De projekt vi samverkar i och levererar till blir många gånger omskrivna och ibland till och med prisbelönta. Framför allt har de en god belysning!


I vår kollektion finns både interiör och exteriör belysning. De armaturer vi inte producerar själva kommer från välrenommerade företag som Neko, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Eclatec.


Vi är en snabb och flexibel aktör med hög teknisk kompetens och fokus på hållbara lösningar och vi jobbar gärna i nära samarbete med våra kunder. Då är arbetet som mest givande och resultaten blir som bäst.


Tjänsten


Den person vi söker kommer att få arbeta brett med alla våra interiöra kollektioner. Därför kräver tjänsten både en hög kompetens och tidigare erfarenhet från motsvarande arbete. Detta är absoluta krav för att vi ska kunna beakta en ansökan.


Du kommer att ingå i ett kompetent och drivet säljteam, med support och ledning från säljteamschefen Carin Adler. Du kommer att förstärka en grupp med både kollegor som har arbetat tillsammans i många år och kollegor som är relativt nya på företaget – men namnkunniga i branschen.


Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C och omfattar resor i första hand i Sverige, men även besök hos våra olika underleverantörer i Spanien, Tyskland och Tjeckien.


Kort om företaget


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


De projekt vi levererar till talar rätt väl för sig själva, så kolla gärna in vår projektdatabas på hemsidan för att göra dig en egen uppfattning!


Tillträde: Enligt överenskommelse


Lön: Fast lön enligt avtal.


Maila din ansökan till jobba@flux.nu


www.flux.nu