/om--flux/lediga-tjanster.html Lediga tjänster | Flux AB

Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi ut dem här.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 25.000 produkter. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad.

 

Bakgrund


Flux växer så det knakar och vi behöver förstärkning på säljsidan i Stockholm.


Vi kombinerar egen armaturproduktion med trading av ett antal fina europeiska varumärken. Ungefär 65% av vår omsättning utgörs av armaturer som monteras i vår fabrik i Arninge centrum under devisen HÄRPRODUCERAD och här har vi både spetskompetens och en extra stolthet. De projekt vi samverkar i och levererar till blir många gånger omskrivna och ibland till och med prisbelönta. Framför allt har de en god belysning!


I vår kollektion finns både interiör och exteriör belysning. De armaturer vi inte producerar själva kommer från välrenommerade företag som Neko, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Eclatec.


Vi är en snabb och flexibel aktör med hög teknisk kompetens och fokus på hållbara lösningar och vi jobbar gärna i nära samarbete med våra kunder. Då är arbetet som mest givande och resultaten blir som bäst.


Tjänsten


Den person vi söker kommer att få arbeta brett med alla våra interiöra kollektioner. Därför kräver tjänsten både en hög kompetens och tidigare erfarenhet från motsvarande arbete. Detta är absoluta krav för att vi ska kunna beakta en ansökan.


Du kommer att ingå i ett kompetent och drivet säljteam, med support och ledning från säljteamschefen Carin Adler. Du kommer att förstärka en grupp med både kollegor som har arbetat tillsammans i många år och kollegor som är relativt nya på företaget – men namnkunniga i branschen.


Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C och omfattar resor i första hand i Sverige, men även besök hos våra olika underleverantörer i Spanien, Tyskland och Tjeckien.


Kort om företaget


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


De projekt vi levererar till talar rätt väl för sig själva, så kolla gärna in vår projektdatabas på hemsidan för att göra dig en egen uppfattning!


Tillträde: Enligt överenskommelse


Lön: Fast lön enligt avtal.


Maila din ansökan till jobba@flux.nu


www.flux.nu

Flux har en fortsatt mycket positiv utveckling med stark tillväxt och lönsamhet vilket gör att man nu ytterligare vill förstärka sin säljorganisation och rekrytera en teknisk säljare inom belysning till södra/västra Sverige. Vill du komma till ett bolag som har kvalitet och innovation som sina adelsmärken - då är det här en drömroll om du också gillar att kunna skapa tillväxt och ha stort inflytande på dina egna och ditt företags framgångar!


I rollen som Teknisk säljare på Flux kommer du ansvara för södra/västra Sverige med fokus på storstadsområdena Malmö och Göteborg. Genom en strukturerad kundbearbetning är ditt primära uppdrag att öka försäljningen av Flux egentillverkade kollektioner, såväl som våra partners kollektioner. Vi vill att du breddar våra kontaktytor i regionen där ditt främsta fokus kommer vara att bearbeta ljusdesigners och elkonsulter. En stor del av arbetet utgörs av att genomföra professionella produktpresentationer, utforma genomtänkta armaturförslag, samt projektleda projekt som du vunnit. För att lyckas i rollen behöver du ha en god förmåga att verkligen förstå kundernas behov för att på bästa sätt kunna lösa deras problem och identifiera möjligheter till existerande och nya kunder. Du kommer även besöka en del av våra leverantörer samt delta på mässor och andra kundevent både i Sverige och internationellt. I den här rollen kommer du att få en viktig position med stort ansvar i vår organisation. Du rapporterar till Flux Säljteamschef.


Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att sälja belysningslösningar, i första hand mot föreskrivande led som elkonsulter och ljusdesigners. Du känner belysningsbranschen väl och har byggt upp ett användbart nätverk som kan bidra till att du når framgång i din försäljning. Som person är du en lagspelare som med din sociala förmåga har lätt för att kommunicera med din omgivning och tycker om att ge service. Andra framträdande egenskaper hos dig är effektivitet och ett starkt driv med tydligt målfokus. En central del i rollen är att ha ett intresse och engagemang för våra produkter/lösningar och att du kombinerar det med en hög ansvarskänsla både internt och för våra kunder. Du är självgående samtidigt som du har ett strukturerat och välorganiserat arbetssätt, där en del av din metodik är att rapportera i CRM. En del av dina tidigare framgångar har kommit genom att du är nyfiken och lyhörd samtidigt som du är duktig på att skapa förtroende för din person.


Kvalifikationer
Van användare av affärssystem/datasystem
Van användare av officepaketet
Svenska flytande i tal och skrift
Goda kunskaper i engelska i tal och skrift
Innehar B-körkort


Du erbjuds en roll i ett framgångsrikt, drivet team som tillsammans har gedigen erfarenhet av projektförsäljning inom belysning och där du kommer få möjlighet att utvecklas i en inspirerande miljö. Det är en givande och intressant målgrupp som Flux fokuserar på, i första hand föreskrivande led, och de är väl inarbetade på det segmentet vilket gör att det är lätt att få kontakter och möten som säljare. Det råder en hjälpsam och ödmjuk kultur i bolaget där man som ny säljare kommer få omfattande stöd från sina kollegor. Flux står för kvalitet och är duktiga på att skapa innovativa lösningar till sina kunder. Du utgår hemifrån i den här rollen och resorna (förutom kundbesök på din region) omfattas i första hand av att du ibland är på huvudkontoret i Arninge eller besöker leverantörer och deltar på mässor.,


Denna rekrytering sker i regi av Made for Sales, sänd in dina ansökningshandlingar nedan, urval sker löpande. Vi tar ej emot ansökningar på annat sätt. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Jonathan Olsson, Made for Sales på nummer 073-474 76 40.


Välkommen med din ansökan!