/om--flux/lediga-tjanster.html Lediga tjänster | Flux AB

Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi ut dem här.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 25.000 produkter. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad.

 

Tjänstens innehåll


Som konstruktör på Flux kommer dina främsta uppgifter vara att utföra anpassningar av standardarmaturer, ta fram kundspecifika armaturer, nya katalogsprodukter samt utföra produktvård.


Som konstruktör ansvarar du för och äger din konstruktion. I processen ingår bland annat beredning, ta fram ritningsunderlag, tidsätta, prissätta samt utföra produktionsunderlag för löpande produktion. Alla konstruktörer har även ett ansvar att bidra till ständiga förbättringar i produktionen.


Som konstruktör kommer du även att


* utföra anpassningar av standardarmaturer
* utföra tillverkningsunderlag efter våra kunders önskemål
* vara ett stöd och en och servicefunktion mot säljare och produktion
* vara ett stöd vid framtagandet av instruktioner till produktion
* utveckla och förbättra kvaliteten
* ta fram tekniska lösningar


Är du den vi söker?


Vi söker dig som har erfarenhet av CAD och 3D-konstruktion, samt av produktionsprocesser som plåtbearbetning, lackering och montering. Du har med fördel en utbildningsbakgrund inom Teknisk högskola, gärna med inriktning Maskinteknik, eller motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.


Som person är du självgående och kreativ och du har lätt för att sätta dig in i nya situationer och arbetsuppgifter. Vi tror även att du är kvalitetsmedveten, effektiv och flexibel i ditt arbetssätt.


Du ser det som en självklarhet att alltid vara ytterst kund- och serviceinriktad och uppfattas av din omgivning som lättsam, mycket kommunikativ och social i kontakten med andra. För dig är det en självklarhet att se det enkla i det som kan verka vara omöjligt och bara se möjligheter.


Dina kunskaper inom design, teknik och produktutveckling är både djupa och breda. I övrigt är det meriterande om du hanterar Solid works och PDM systemet Enterprise och har grundläggande elkunskap.


Det är ett stort plus om du är händig och förstår handlaget.


På Flux uppskattar vi ett gott humör, ett härligt engagemang, ett stort inre driv och glimten i ögat.


Ansök idag!


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och Flux önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Håkan Kempel på telefonnummer: 0730-21 18 33 eller hakan.kempel@jeffersonwells.se.


Du kommer att bli anställd hos Flux AB.


Vi arbetar med löpande urval - ansök så snart som möjligt, varmt välkommen!