/om--flux/lediga-tjanster.html Lediga tjänster | Flux AB

Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi ut dem här.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 25.000 produkter. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad. Vi har också ett säljkontor i Malmö.

 

Hos oss är du en nyckelspelare i utvecklingen av belysningsarmaturer för framtiden. På Flux ger vi dig möjligheten att vara med i hela produktutvecklingsprocessen, från det initiala konceptstadiet till färdig tillverkning. Vi tror på samarbete och projektarbete, där du kommer att arbeta nära hela organisationen.


Arbetsplatsen:


Belysningsbranschen befinner sig i en snabb förändring med nya tekniska framsteg och spännande utmaningar. Sedan övergången till LED lanseras löpande alltmer energieffektiva lösningar samtidigt som möjligheterna att styra ljuset utvecklas och förbättras och ger oss som armaturproducent nya verktyg att integrera i våra produkter. Dessa nya möjligheter måste balanseras med olika regelverk och kombineras med en visuellt tilltalande armaturdesign, för att vi ska kunna bibehålla vår position som en svensk kvalitetsproducent.


På Flux har vi under de senaste åren dessutom valt att flytta upp hållbarhetsfrågorna till toppen av vår agenda och det ställer oss inför nya och ännu större utmaningar. Därför stärker vi nu vårt team med ytterligare kompetens.


Vår produktutveckling har idag ett uttalat fokus på att där det är möjligt utgå från nya innovativa material i konstruktionen. Vi eftersträvar att erbjuda våra kunder armaturer med lägsta tänkbara CO2-utsläpp och validerar resultaten genom egna mätningar.


I rollen som produktutvecklare kommer du att rapportera till vår Technical Operation Manager.


Arbetsuppgifter:


Som produktutvecklare hos Flux kommer du att ha en mångsidig och utmanande roll. Du kommer att vara involverad i alla steg av produktutvecklingen som: • Framtagande av kravspecifikationer tillsammans med marknaden.

 • Val av komponenter och samarbete med designers och leverantörer.

 • Konstruktion i SolidWorks.

 • Prototypbyggnation och prestandaprovningar.

 • Ljussimuleringar och ljusmätningar.

 • Dokumentation av hela utvecklingsprocessen.


Kvalifikationer:


För att trivas och lyckas i rollen som produktutvecklare hos Flux tror vi att du bör ha följande kvalifikationer: • En ingenjörsexamen inom produktutveckling, maskinteknik eller el/elektronik.

 • Kunskap inom olika produktionsprocesser som plåtbearbetning, lack och montering.

 • Erfarenhet av konstruktion i 3D-miljö, helst med SolidWorks och av PDM systemet Enterprise.

 • Färdigheter i både tal och skrift på både engelska och svenska.

 • En passion för att arbeta i en kreativ miljö där du kan påverka resultatet.

 • Förmåga att arbeta effektivt i grupper och projekt.

 • Förmågan att omsätta teoretisk kunskap i praktiskt arbete.


Ditt arbete kommer att spela en avgörande roll i att utveckla belysningslösningar som inte bara sparar energi och minskar klimatpåverkan, utan även ger ekonomiska fördelar åt våra kunder. Vårt övergripande mål är att kontinuerligt förbättra vårt kunderbjudande och vår konkurrenskraft på marknaden.


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, teknikavdelning, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


Du jobbar kanske som konstruktör idag och är redo att ta nästa steg i din karriär som produktutvecklare och vill vara en del av en dynamisk och framåttänkande arbetsmiljö där hållbarhetsfrågorna är tongivande - i så fall ser vi fram emot din ansökan. Tillsammans kan vi forma framtiden för belysningsindustrin.


Ansök idag!


Den här rekryteringsprocessen hanteras av Jefferson Wells, och Flux önskan är att alla eventuella frågor går direkt till Jefferson Wells kontaktperson Håkan Kempel på telefonnummer: 0730-21 18 33 eller via e-post: hakan.kempel@jeffersonwells.se.


Du kommer att bli anställd hos Flux.


Vi arbetar med löpande urval - ansök så snart som möjligt!


Välkommen med din ansökan!

Bakgrund


Flux växer så det knakar och vi behöver förstärkning på säljsidan i Stockholm.


Vi kombinerar egen armaturproduktion med trading av ett antal fina europeiska varumärken. Ungefär 65% av vår omsättning utgörs av armaturer som monteras i vår fabrik i Arninge centrum under devisen HÄRPRODUCERAD och här har vi både spetskompetens och en extra stolthet. De projekt vi samverkar i och levererar till blir många gånger omskrivna och ibland till och med prisbelönta. Framför allt har de en god belysning!


I vår kollektion finns både interiör och exteriör belysning. De armaturer vi inte producerar själva kommer från välrenommerade företag som Neko, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Eclatec.


Vi är en snabb och flexibel aktör med hög teknisk kompetens och fokus på hållbara lösningar och vi jobbar gärna i nära samarbete med våra kunder. Då är arbetet som mest givande och resultaten blir som bäst.


Tjänsten


Den person vi söker kommer att få arbeta brett med alla våra interiöra kollektioner. Därför kräver tjänsten både en hög kompetens och tidigare erfarenhet från motsvarande arbete. Detta är absoluta krav för att vi ska kunna beakta en ansökan.


Du kommer att ingå i ett kompetent och drivet säljteam, med support och ledning från säljteamschefen Carin Adler. Du kommer att förstärka en grupp med både kollegor som har arbetat tillsammans i många år och kollegor som är relativt nya på företaget – men namnkunniga i branschen.


Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C och omfattar resor i första hand i Sverige, men även besök hos våra olika underleverantörer i Spanien, Tyskland och Tjeckien.


Kort om företaget


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


De projekt vi levererar till talar rätt väl för sig själva, så kolla gärna in vår projektdatabas på hemsidan för att göra dig en egen uppfattning!


Tillträde: Enligt överenskommelse


Lön: Fast lön enligt avtal.


Maila din ansökan till jobba@flux.nu


www.flux.nu