Vi välkomnar Niklas Ödmann!

I maj får vi ett spännande tillskott till Flux dreamteam, när en av ljusarkitekturens pionjärer ansluter sig till oss!

Niklas Ödmann har en lång och imponerande karriär i branschen och är nog bekant för de allra flesta som i någon form arbetar med belysning.

En kort resumé

Niklas utbildade sig till ljusdesigner på Dramatiska Institutet i slutet av 90-talet och fick uppdrag för stora scener som Folkoperan och Riksteatern. Därefter startade han först Ljusarkitektur tillsammans med Kai Piippo och senare Black Ljusdesign tillsammans med Alexander Cederroth, där han arbetade fram till 2020 för att sedan lämna branschen helt i några år.

Tillbaka till ljuset!

Så väcktes en längtan tillbaka till belysningens värld och vi på Flux behövde inte fundera så länge över vem som skulle bli vår nya medarbetare! Niklas långa erfarenhet och höga kompetens mixad med vårt sätt att arbeta och vårt sortiment av kvalitetsbelysning, det kan ju bara blir bra!

Så från och med den 13:e maj är Niklas med i vårt säljteam som ljusrådgivare, med ansvar för våra exteriöra lösningar. Här ingår gatubelysning från Eclatec och Urbidermis, exteriöra armaturer från Rovasi och stolpar från Tehomet. Och inte minst så ingår våra egenproducerade armaturer för infrastruktur, fasader och tunnlar.

Niklas kommer att utgå från vårt huvudkontor i Arninge och ha Stockholm och Mälardalen som sitt primära område och han är ivrig att återknyta alla gamla bekantskaper i sin nya roll som Fluxare.

Hjärtligt välkommen säger vi!!