Vi öppnar dörren för 2021, välkommen in!

Nytt år, nya projekt, nya kontakter och alla gamla såklart. Det känns väldigt skönt att sätta punkt för 2020 - eller hur!

Vi kommer nog alla att minnas år 2020 som ett ganska tungt år. De allra flesta har drabbats av pandemin, antingen genom sjukdomen i sig eller genom de stora effekter den har haft för hela vårt samhälle.

Många av oss arbetade hemifrån en stor del av året och kände sig isolerade medan andra tvingades gå ner i arbetstid eller i värsta fall förlorade jobbet helt.

Julen kunde vi inte fira riktigt på samma sätt som vi brukar, tillsammans med släkt och vänner eller kanske med en resa till värmen eller skidbacken. Och på toppen av allt har vi nordbor haft en extremt solfattig höst, det sänker både immunförsvaret och energin.

På många sätt känns det därför skönt att snart få ta farväl av år 2020 och hoppas att 2021 inte bara blir Nytt utan även Gott.

Vi är rustade och redo här på Flux, med en kraftig omsättningsökning i ryggen och rad viktiga investeringar gjorda för framtiden: utökade produktionslokaler, nytt höglager, nytt ljuslabb, egen filmstudio och flera lyckade rekryteringar.

God fortsättning och väl mött!