Trästolpar i maritim miljö - en fullträff!

En småbåtshamn, en större marina eller en vacker strandpromenad, alla är de miljöer som ställer krav på genomtänkta och harmoniska materialval och en hög funktionalitet. Här kan en kombination av trästolpar och god belysning tillföra mycket!

Som lite inspiration vill vi gärna dela med oss av några bilder från olika projekt med den koniska trästolpen Pallas. Detta är den i särklass mest efterfrågade av Tehomets dekorativa trästolpar, både i Sverige och på andra marknader.

Tehomet har också bland annat raka runda stolpen Inari, raka fyrkantiga Ruka, koniska fyrkantiga Koli och 16-sidiga koniska Kevo. En översikt av dessa, med enkla produktblad, hittar du här.

Bilderna visar i turordning hamnområdena Porsgrunn i Norge, Sainte-Maxime i Frankrike och Al Saef i Dubai. Typiskt nog är just Dubai och andra emirat i Förenade Arabemiraten en stor marknad för trästolpar, här vill man man gärna välja något exklusivt material som inte finns i det egna landet...

De två sista bilderna visar Savonlinna i Finland, med en pollare som kombinerar belysning med eluttag. Bra kombo i en sådan miljö!

Glöm inte att vi har möjlighet att leverera dessa stolpar som helhetskoncept med armaturer också, ett bra sätt att slippa fundera på fästen, övergångar och logistik. Ett urval armaturer från franska Eclatec ser du här.

Varmt välkommen att be om fler inspirationsbilder eller annan support!