Tack för år 2019!

Vilket fantastiskt år det har varit för oss på Flux! Tack vare förtroendet från föreskrivare och beställare har vi kunnat leverera ett stort antal fina belysningsprojekt, både stora och små. Vi är glada att se en fortsatt stabil omsättningsökning och god lönsamhet för femte året i rad, trots en avmattning i byggsektorn och ett minskat bostadsbyggande i Stockholmsregionen.

Under 2019 har vi lanserat flera nya armaturer från vår egen tillverkning, märkta med devisen Härproducerad. Vårt nya Safe-koncept med rektangulära exteriöra profilarmaturer har fått mycket gott gensvar och är redan föreskrivna i en rad olika projekt. 

Bland våra övriga varumärken sticker Eclatec och Neko ut lite extra, med många fina levererade projekt under året.

I december fick vi tillgång till hela 1000m² ytterligare yta för produktion och lager i anslutning till vår befintliga anläggning i Arninge C, så nu kan vi äntligen realisera en rad planer för vidare expansion.

Vi avslutar 2019 med en rejäl omsättningsökning och med två nya rekryteringar på sälj- och supportsidan, så nu är vi på alla sätt rustade inför 2020.

Under de kommande helgerna har vi utöver de röda dagarna stängt 23:e och 27:e december, så vi säger på återhörande torsdag 2 januari!

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!

Flux AB