Pracht, ny leverantör till Flux

Vi välkomnar med varm hand Pracht till vårt sortiment!

Tyska Pracht etablerades redan år 1924 och är idag ett världsomspännande företag som tillverkar belysning för många olika typer av miljöer. Huvudområdena är belysning för industri, livsmedelsproduktion, trafik och arkitektur och de har därtill ett mycket intressant sortiment med vandaltålig belysning. Särskilt framstående är Pracht när det gäller armaturer för extrema miljöer, där det finns lösningar från -50°C till +60°C, där det ställs höga krav på täthet och materialkvalitet.

Vi på Flux är glada för detta värdefulla tillskott till vårt egenproducerade sortiment och efter att ha besökt deras monter på Light + Building är vi säkra på att Pracht även kommer att uppskattas av våra kunder.

Från det vandaltåliga sortimentet vill vi börja med att presentera Troja, en flexibel armatur som trots sin robusthet ger ett lätt och luftigt intryck. Troja består av en extruderad aluminiumprofil och en slagtålig PC-kupa (IK10). Som standard är den vitlackerad men kan fås i valfri RAL-färg.

Pracht lägger i sin design stor vikt vid att armaturerna ska vara lätta att installera och underhålla och Troja är inget undantag. Kabelgenomföringarna är dolda och det finns en kabelränna integrerad längs armaturens sida, allt för att göra installationen så ren som möjligt.

För mer information om Troja och andra armaturer, gå till Prachts katalog. Troja finns på sidorna 112-113, tillsammans med flera andra vandaltåliga armaturer.