Nytt koncept för våra linjära favoriter Hover och Cover: Drop-down!

Lätta upp taket, förbättra synergonomin och ge hela rummet ett visuellt lyft.

Konceptet med en förlängd diffusor är ett välkommet tillskott till våra kontorsarmaturer, både den pendlade eller diktmonterade Hover och den infällda Cover.

En armatur med Drop-down ger ljus åt tre håll; nedåt och åt båda sidorna. Samtidigt ger den ett upplättande ljus på taket eller väggen, vilket minskar kontrastverkan och ger ett mjukt visuellt intryck.

Denna lösning är perfekt för korridorer, entréer och passager. Som tillval finns både IR närvarosensor eller dagsljussensor och nödljusfunktion.

Diffusorn är 37mm hög i både Hover och Cover, som kan beställas i singelutförande eller som systemlösning med långa obrutna ljuslinjer. Om man vill ha en mer färgglad lösning finns det möjlighet att montera färgfilter i armaturens front, vi har ett kit med sju filter som kan kombineras i det oändliga för att skapa helt unika dekorativa effekter.

Cover kan fällas in i takskivor från 3mm och som tillval ända upp till 40mm tjocklek. Den är dessutom redan bedömd av BVB, med omdöme Accepterad. För snabb och smidig installation har den Linect chassikontakt som tillval.

Samtliga utföranden med drop-down har alla de egenskaper som grundarmaturerna redan erbjuder: singelarmatur upp till nästan 4000mm, tre färgtemperaturer som standard och annan färgtemperatur eller TW som tillval, integrerad DALI-driver och möjlighet till projektanpassning.

Som standard har alla armaturer i utförande drop-down CRI90.

Läs gärna mer om de nya lösningarna Hover pendant drop-down, Hover surface drop-down och Cover drop-down. Om du har frågor är du varmt välkommen att maila Mats!