Nyheter från Pracht

Vår nyaste leverantör Pracht börjar nu uppmärksammas i projekten, ta en titt du också!

Pracht har ett brett sortiment för industri, livsmedelsproduktion, trafik och arkitektur. Ett särskilt stort intresse har vi sett för deras vandaltåliga belysning i miljöer för kollektivtrafik av olika slag.

Särskilt framstående är Pracht när det gäller armaturer för extrema miljöer, där det ställs höga krav på täthet och materialkvalitet. Här finns det lösningar som klarar från -50°C till +60°C.

Ett aktuellt projekt är den stora tågstationen i Wroclaw i Polen med 13 spår och 6 plattformar, vilken nyinvigdes i somras. Stationen är K-märkt och det medförde extra höga krav på både ljuskvalitet och armaturdesign. Här användes armaturen Troja för T8 och det totala antalet armaturer uppgår till 890 stycken, med nästan 1 km blindprofiler och sammanlagt 2.220 meter profilsystem.

I många länder används fortfarande T8-rör för exteriöra miljöer, men många av Prachts armaturer finns även för T5 och LED. Troja LED finns i effekter från 12,W upp till 62,5W som singelarmatur, med 4000°K, IP65.

Du kan läsa mer om Troja och andra LED-lösningar i den nya katalogen Pracht LED Katalog 9.1. Tveka inte heller att kontakta oss för priser och hjälp med provarmaturer!