Nya downlighten CLUB nu klar för leverans!

Passar faktiskt alldeles utmärkt till just en klubb, eller till andra projekt inom hospitality. För att inte tala om till kontor eller till privathem.

CLUB har det mesta man kan önska sig hos en downlight!

Det finns både runda och fyrkantiga ramar och mängder med färger och utföranden att välja mellan. Den inre reflektorn finns i vitt, svart, guld eller matt aluminium. Om man väljer täckringen TA6 kan man få en utbytbar dekorativ ram med mönster av trä eller marmor - kanske inte för alla projekt men å andra sidan perfekt när det rätta kommer!

LED-modulen M3 är kompakt och ger mycket låg infällnadshöjd, bara 72mm för de runda ramarna och 75mm för de fyrkantiga. Armaturen kan vinklas 0-30° och roteras 355°.

Serien finns som standard i 2700, 3000 och 4000K och har fyra olika optiker. Outputen ligger mellan 1000lm och 1200lm beroende på färgtemperatur och alla utföranden håller CRI90 och UGR<19. 

Ytterligare en stor fördel är att CLUB för ett litet pristillägg går att få med IP44 så att den kan användas som genomgående lösning i de flesta miljöer.

Och prisbilden då? Komplett armatur on/off har ett listpris på 666 kr och med DALI-driver kostar den 935 kr. Fråga oss gärna om prover, detta är en armatur som tål att jämföras!