Nya armaturer för väg, gata, park och torg!

Vi presenterar nu årets huvudnyheter från våra leverantörer Eclatec och Urbidermis, här finns mycket fint att kolla in! Emma ger också en kort genomgång i filmen från senaste Elmässan.

Nytt från Eclatec

Från Eclatec är en av årets stora nyheter den magnifika ORNA. Här kombineras en dekorativ effekt med en funktionell och flexibel belysning för gata, park eller torg.

Orna uppfyller alla krav man kan ställa på en modern gatuarmatur; 12 olika optiker, färgtemperaturer från 1800K (amber) till 4000K, ULR<1 och klar för ZD4i. Kombinera det med en dekorativ innerbelysning i olika färger, med separat styrning, tre standardskärmar och möjlighet till anpassade mönster, så har vi en riktigt intressant lösning!

Eclatecs andra stora nyhet är ITEM, en gatuarmatur med mer traditionell design som går att installera på hela nio olika sätt. Här finns monteringlösningar för sidoarm, flera olika stolptoppsversioner, pendling och vägg. Samma grundarmatur kan ge helt skilda intryck beroende på vald monteringslösning, ett bra koncept för större projekt eller kommuner där man vill ha en sammanhållen gestaltning.

Nytt från Urbidermis

Vår nya leverantör Urbidermis har ett helt unikt formspråk och här vill vi lyfta fram en av våra favoriter, TUMBLER. Med sin mjukt välvda form passar den extra bra för linspänning och den går såklart bra att montera även på både stolptopp, arm och vägg.

Med nio olika optiker och en output i intervallet 1600 - 6000 lm är Tumbler en bra lösning för belysning i stadsmiljö, gärna med en kombination av olika monteringssätt.

Vi har såklart demoarmaturer hemma, kontakta Niklas eller Magnus om du vill ha en visning!