Ny kontorsarmatur för Let it Light

I början av december ingick Let it Light AB och Flux AB ett avtal om leveranser av en pendlad kontorsarmatur som heter Office One. Let it Light är ett partnerföretag till Rexel-koncernen och deras uppgift är att förse Rexel med kvalitativ och prisvärd belysning. De använder leverantörer inom EU för att kunna tillgodose behovet av snabba och säkra leveranser och ställer höga krav på produktionskapacitet och hög teknisk kompetens. Företaget startades 2014 av Michael Eriksson, Jan Vigermyr och Lars Hedlund, alla tre med lång erfarenhet inom belysningsbranschen. Under den korta tid som de har verkat har de redan hunnit skriva ett antal större kontrakt på armaturer av olika slag till Rexel och ser en mycket stor potential för framtiden. Office One ska bli en av Rexels basarmaturer för kontorsbelysning, en enkelt designad pendel med mycket goda ljusegenskaper. Den har direkt/indirekt ljusfördelning och dragdim, effekt 41W med längd 1134mm och färgtemperatur 3000K. Produktionen sker i Flux fabrik i Arninge. Redan i januari lanseras Office One hos Rexel och kommer att finnas tillgänglig på deras centrallager för omgående leverans.

I början av december ingick Let it Light AB och Flux AB ett avtal om leveranser av en pendlad kontorsarmatur som heter Office One.

Let it Light är ett partnerföretag till Rexel-koncernen och deras uppgift är att förse Rexel med kvalitativ och prisvärd belysning. De använder leverantörer inom EU för att kunna tillgodose behovet av snabba och säkra leveranser och ställer höga krav på produktionskapacitet och hög teknisk kompetens.

Företaget startades 2014 av Michael Eriksson, Jan Vigermyr och Lars Hedlund, alla tre med lång erfarenhet inom belysningsbranschen. Under den korta tid som de har verkat har de redan hunnit skriva ett antal större kontrakt på armaturer av olika slag till Rexel och ser en mycket stor potential för framtiden.

Office One ska bli en av Rexels basarmaturer för kontorsbelysning, en enkelt designad pendel med mycket goda ljusegenskaper. Den har direkt/indirekt ljusfördelning och dragdim, effekt 41W med längd 1134mm och färgtemperatur 3000K. Produktionen sker i Flux fabrik i Arninge.

Redan i januari lanseras Office One hos Rexel och kommer att finnas tillgänglig på deras centrallager för omgående leverans.