Ny katalog med stolpar från Valmont

Ett riktigt blickfång för gatumiljön, missa inte den här nya katalogen!

Valmonts sortiment är närmast att betrakta som en källa till inspiration. De har visserligen även en del enklare stolpar att erbjuda, men styrkan ligger i deras specialdesign och förmåga att ta fram smått fantastiska stolpar till kundanpassade lösningar.

Det är såklart långt ifrån alla projekt som ekonomiskt kan bära en designad stolpe av det här slaget, men där det går blir resultatet något alldeles extra.

I Sverige kan man bland annat hitta stolpen Fluance (sidan 122 i katalogen nedan). Den är uppsatt i Henriksdalshamnen i Stockholm där Stockholms Stad är beställare och Lena Hildeman på Bjerking ansvarade för ljusdesignen. Se översta bilden till vänster!

Övriga bilder är ett axplock från installationer över hela världen, se dem som en buffé av stolpar och låt dig inspireras! De här stolparna kan med fördel användas i kombination med våra armaturer från både ATP och WE-EF. Vi har levererat många sådana lösningar och har stor erfarenhet av hur man anpassar fästen och armar för att få en snygg och sammanhängande design.

Du kan ladda ner hela katalogen här: Valmont katalog 2013.