Ny interaktiv katalog från Rovasi

En gång ett litet familjeföretag i Barcelona och idag finns deras armaturer i över 90 länder på alla fem kontinenter. En imponerande resa som grundar sig på innovation, omsorgsfulla materialval och en fin känsla för ljusets egenskaper.

Rovasi har just släppt en mycket användbar katalog med länkar direkt till detaljerad produktinformation på hemsidan. På det här sättet får du både inspiration och en snabb överblick och kan lätt gå vidare till fördjupningen.

Prova själv: ROVASI LIGHTING MAP 2021

Faktum är att Rovasi sportar med vad vi tycker är en av de allra bästa sökmotorerna i hela belysningsbranschen, mycket enkel att använda och leder fram till rätt produkt med några få klick. Sedan kan du smidigt ladda ner allt från ljusdatafiler till installationsanvisningar.

Här finns smarta lösningar för downlights, både interiöra och exteriöra, samt väggarmaturer, pollare och armaturer för linspänn.

Rovasi har egen lackering och kan erbjuda 26 RAL-färger som standard, se kartan! För alla exteriöra armaturer gäller korrosivitetsklass C4 som standard, med C5-M som tillval.

Om du inte redan har fått upp ögonen för Rovasi är den nya interaktiva katalogen en perfekt introduktion, fråga oss gärna vidare om prisbilder sedan så tror vi att den här kollektionen kan få en plats bland dina favoriter!