Ny fin serie plafonder: Game och Sugar

Vi gillar verkligen en ren och minimalistisk armaturdesign, de här vackra plafonderna är lågmälda och enkla men tar ändå en självklar plats i rummet. Vill man sätta lite guldkant på tillvaron väljer man en Sugar!

Game och Sugar är helt nya armaturer från schweiziska Neko. Game är lite enklare i designen, medan Sugar har en förlängd ram som man kan välja att få i blänkande guldfinish.

Båda modellerna finns i tre olika monteringsutföranden: dikt tak eller pendlad med antingen ett stag eller med tre vajrar.

Det finns fyra storlekar att välja mellan:

Ø350mm för 1300lm / 1900lm
Ø450mm för 1900lm / 2600lm
Ø600mm för 2600lm / 3800lm
Ø900mm för 5800lm

Ljusfördelningen är antingen direkt eller med ett dekorativt uppljus som är snyggt både vid diktmontering och pendling. De tre mindre modellerna finns med Tunable White som tillval.

För avbländning finns antingen opal eller mikroprismatisk skiva, den senare har UGR <19, vilket är mycket bra för en plafond med så stor lysande yta.

En ytterligare mycket positiv egenskap är att armaturerna håller IP40, vilket gör dem till starka kandidater för trapphus och korridorer. Och precis som för alla Nekos armaturer är priserna definitivt konkurrenskraftiga, be oss gärna om en offert!

Mer information hittar du här.