Moduline 26 magnetsystem för 48V DC

Mångsidig systemlösning med ett stort urval av armaturlösningar, extra stabilt med både magnetisk och fysisk montering av armaturenheterna.

Moduline 26 har fått sitt namn efter bredden på profilen, 26mm. Den finns i utförande för pendling, diktmontering och infällnad. I serien ingår T-skarvar och X-skarvar samt L-skarvar både för att skapa hörn och för att skapa övergångar mellan tak och vägg.

Som en garanti för hållbarhet över tid har detta system dubbel montering, både med magnetfäste och med en mekanisk låsspärr på varje armatur. Moduline produceras av Neko och ett av deras signum, vid sidan av "value for money", är att konstruera installationssmarta lösningar.

För pendling eller diktmontage finns det två olika profilmodeller, en med höjd 27mm kallad Slim, där armaturerna är synliga och en med höjd 52mm kallad Standard, där armaturerna helt döljs av profilen.

Till dessa profiler finns ett stort antal olika armaturer, alla håller CRI min 90 och är individuellt adresserbara med DALI:

För allmänbelysning finns en linjär armatur med prismatisk eller opal avbländning, i längderna 284, 564, 844 och 1124mm. Det finns en ställbar allmänljusarmatur också, med längd 283mm.

För ett mer riktat nedljus finns en accentarmatur i längd 194 och 284mm, även denna kan man även få i utförande för vinkling mot vägg i det längre utförandet.

För punktbelysning finns flera olika modeller av spotlights med output från 330lm till 1600lm, både som singel- och dubbelspot och med olika spridningsvinklar. Det finns också en spotlight med zoomfunktion.

För en diskret och välavbländad belysning av cafébord och liknande finns en cylindrisk pendel i två storlekar, med output mellan 700lm och 1000lm.

Slutligen finns det en armatur för wallwash i längderna 290mm och 570mm, ställbar 0-13°.

Mycket att välja på i detta system och givetvis finns vi här för ge support, bara kontakta någon av våra säljare för vidare information, lånearmaturer, belysningsberäkningar eller varför inte en 20 minuters genomgång via Zoom eller Teams!