Minst men smartast i klassen, vår Hi-Line!

Låt inte skenet bedra när det gäller vår minsting Hi-Line. Den är visserligen bara 45mm i fyrkant men erbjuder stora ljusflöden, en rad olika optiker och har en inbyggd DALI-driver!

Hi-Line är designad för att vara absolut så tunn som möjligt och fortfarande kunna rymma en DALI-driver. Vill du ha ännu tunnare profiler så kika gärna på 4Twenty eller 4Twenty5 istället, men då är det extern driver som gäller och i vissa projekt är det en nackdel.

Med en såpass slimmad armatur som Hi-Line är möjligheterna många. Med opal diffusor är den perfekt att integrera i ribbtak och med prismatisk diffusor kan man göra långa sammanhängande ljuslinjer i korridorer och kontor. Standardutförandet är för diktmontering, med ställbart fäste som tillval om man vill rikta armaturen mot en vägg. Den går även att fälla in i en slits eller i ett systemundertak, eller pendla i vajer.

För högre installationshöjder passar det att använda en armatur med linser, då heter lösningen Hi-Line general och ger över 4000lm löpmetern. Den finns fem ljusfördelningar i det här utförandet: 38°, 60°, 90°, asymmetrisk lins eller batwing-lins.

Och för en mer smalstrålande släpbelysning av riktigt höga väggar finns Hi-Line focus med highpower LED, som ger ca 4000 lm per meter med fem olika linsalternativ. Den lösningen finns också med Tunable White.

Vårt allra senaste tillskott till Hi-Line är Hi-Line track, för montering i Global Track Daliskena. Detta kan vara en perfekt lösning i projekt med befintliga skenor, eller för projekt som kräver en flexibel armaturlösning som lätt kan flytttas.

Som vanligt är det bara att kontakta oss för rådgivning om vilken modell som passar bäst för ett specifikt projekt, det är i första hand Mats som hjälper till med sådana frågor - välkommen!