Fusion linjär spotlight

Prisvärd linjär spotlight som ger ett nytt visuellt intryck och är ett välkommet alternativ till de traditionella runda spotlightsen. Nytänk i formen, men annars inga konstigheter när det gäller ljuskvalitet, funktion eller installation!

Fusion kommer från vårt senaste tillskott i sortimentet, schweiziska Neko. Tunn och minimalistisk design och mängder med olika modeller och belysningseffekter att välja mellan och kombinera, vi börjar med att presentera spotlightsen:

En linjär ledspot ger en rad fördelar. Visuellt är det ett uppfriskande alternativ till våra traditionella runda spotar och hela rumsuppfattningen blir annorlunda, samtidigt som belysningseffekten bibehålls med en uniform rund ljusbild. De små ledmodulerna sitter djupt placerade i armaturen, vilket ger en god avbländning. Avståndet mellan modulerna gör att värmen avleds effektivt och armaturerna kan därför konstrueras kompakt, med lågt infällnadsdjup. En Fusion-spot är bara 60mm hög!

Fusion har fem basutföranden: 1, 2, 3, 5 och 10 spotar à 2W. Som exempel ger 5-spoten på 11W med förspeglad reflektor hela 1000lm. Två spridningsvinklar erbjuds, 24° och 40°. Färgtemperatur 2700K / 3000K / 4000K, alla med CRI90. Armaturen finns som standard i svart eller vitt utförande, med svart eller förspeglad reflektor.

Prisbilden är ytterligare en fördel med Fusion. Som exempel kostar en 5-spot med on/off driver 839 kr och med one4all driver kostar den 1.129 kr, listpris exkl moms.

Mer utförlig information om hela serien hittar du här: Fusion katalog

Våga prova denna nya armaturdesign! Vi lånar gärna ut provarmaturer och supportar med ljusberäkningar vid behov!