Flux välkomnar Emma Kragelund i säljteamet!

Med flera rekordår i ryggen, en omsättning som stadigt ökar och ett konstant inflöde av nya projekt måste vi bli fler som kan supporta våra kunder. Från och med mars är vi därför FYRA raska säljare till er tjänst!

Emma Kragelund har på kort tid hunnit göra sig ett gott namn i belysningsbranschen. Vi kände genast att hon skulle passa hos oss på Flux eftersom vi tänker likadant om många viktiga saker:

- En duktig belysningssäljare kan sina produkter ordentligt och återkopplar så fort som möjligt om hen någon gång skulle sakna ett svar.

- För att vara en tillgång i projektet räcker det inte med en hög teknisk kompetens, det krävs ett genuint intresse för belysning också.

- Kunden är alltid i fokus oavsett vilken typ av projekt det gäller och det är genom ett gott samarbete man få de bästa resultaten.

- Anpassningar och speciallösningar är roliga och givande att hjälpa till med - ibland kan de ju  vara ganska utmanande också och då lär man sig ännu mer!

De här punkterna sammanfattar oss säljare på Flux och vi tror att de har lagt grunden för att vi stadigt ökar vår omsättning och får vara med och leverera till allt större och mer komplexa projekt.

Givetvis är sortimentet viktigt också - utan riktigt bra produkter, ett brett urval och möjlighet till flexibla lösningar kommer man inte lika långt.

I och med att vi nu är fler säljare kan vi fokusera på varsitt eget område där vi har särskilt hög kompetens, varmt välkommen att maila frågor eller underlag direkt till oss:

Emma fokuserar på belysning för gata, väg och park och är huvudansvarig för vårt varumärke Eclatec.

Mats koncentrerar sig på projekten för Flux egenproducerade armaturer, både interiöra och exteriöra. Där ingår alla projektanpassade lösningar och han är den som främst supportar i de större och tekniskt mer krävande projekten, där även armaturer från PrachtMCI och Rovasi kan ingå.

Jan ansvarar främst för vår interiöra belysning från varumärkena Neko, Osmont, Halla och Kreon.

Mia har fokus på belysningsstolpar från Tehomet, ett segment som stadigt ökar och som kräver en speciell typ av support och ett nära samarbete med föreskrivaren.

Kika gärna på vår nya film där vi presenterar våra fokusområden lite närmare!