Dekorativa glober och lyktor för linspänn

Nu är Flux en komplett leverantör av belysningslösningar för linspänn, med både funktionell och dekorativ belysning! Givetvis tillsammans med spännstolpar och även stolpfundament om så önskas.

Vi presenterar dekorativa linspännslösningar från en av pionjärerna på området, brittiska Lumishpere. Här finns glober i olika storlekar, färger och ljusstyrkor och för olika typer av installationer och styrningar.

Både täta och slagtåliga

Globerna håller IP68 samt IK10 och är tillverkade av UV-stabiliserad PC, lätta att byta ut om det skulle behövas. Det finns två olika modeller, A som påminner om en traditionell glödlampa och G som är en helt rund glob. De finns i klar, frostad eller opal finish samt i ett stort urval glada färger.

Om man är orolig att bidra till ljusförorening finns det en ”Globe shield” av aluminium som tillval, den blockerar effektivt allt uppåtriktat ljus.

Vi supportar med alla frågor kring avstånd, dimensionering, fästen och drivenheter, varje projekt är unikt och vi offererar en helhetslösning, gärna tillsammans med passande stolpar.

Modeller

Vi har valt ut fem olika lösningar:

Festoon Orbical 8 ljusgirland med 1W / 60lm per lykta och singelfärg LED: varmvit / kallvit / röd / blå / amber / grön.

Festoon Orbical 24 ljusgirland med något högre ljusstyrka, 1,2W / 90lm per lykta och singelfärg LED som ovan.

Festoon Orbical 48 som har den högsta outputen, 2W / 130lm.

Festoon Orbical RGBW ljusgirland med RGBW LED, för styrning med DMX512.

Festoon Lantern lykta med två av valfria glober ovan, om man vill ha ett mer klassiskt intryck.

Hela produktkatalogen med information om monteringsdetaljer och andra belysningslösningar kan du ladda ner här!

Ljusdatafiler

Detta är stabila kvalitetsprodukter för offentlig miljö, avsedda att sitta uppe året runt. Det finns ljusdatafiler för Orbical 24 och 48. Både LED-moduler och glober är utbytbara och lätta att ersätta vid behov. I likhet med alla våra andra armaturlösningar gäller Alem09 för den här kollektionen.

Utnyttja gärna möjligheten att få support även med spännstolparna, kontakta Mia för hjälp med ett komplett förslag!