CORTO kombinerar funktionell belysning med en unik visuell gestaltning

Ett genomtänkt designelement ger karaktär till belysningsanläggningen och särskiljer den från alla andra, väl värt att titta närmare på!

Corto är en belysningsarmatur som integrerar all den moderna teknik som krävs för dagens gatubelysning. Som tillval har den en dekorativ skärm av laserskuren aluminium, som innerbelyses och ger en exklusiv glimrande effekt när armaturen är tänd.

Den dekorativa skärmen finns med två olika mönster i standardutförande, Lin och Venga, och det finns även möjlighet att designa ett eget mönster. Både med och utan dekorskärm är detta en belysningslösning med låg vikt, själva armaturen väger endast 5,3 kg vilket gör den idealisk för linspända installationer.

Corto pendlas från arm med Ø27 svängfog eller från spännfäste för lina, där det finns två typer av fästen att välja mellan - se gärna produktbladet!

Armaturen finns i en storlek och har ett brett urval av möjliga optiker för att kunna belysa allt från torg till innerstadsgator. Vid placering nära hus eller vid andra situationer med bländningsrisk kan LED-korten förses med interna bakljusskydd för att ge en god visuell komfort. Dessa bakljusskydd kan man även eftermontera vid behov.

Det finns möjlighet att integrera den trådlösa styrmodulen CA2P i armaturen, en smidig lösning för mindre till medelstora anläggningar. Corto är givetvis även kompatibel med Zhaga Book 18.

Corto är en av Eclatecs nyheter för i år, kontakta gärna Emma för mer information eller en digital visning!