BO spotlight för skena

Från vår nya leverantör Neko vill vi presentera skenspoten BO. Länge har vi letat efter en bra LED-spot till rimligt pris, som även har bra dimringsfunktioner. Nu har vi hittat den!

BO finns i tre storlekar / effekter: 16W med 1000lm, 28W med 2200lm och 42W med 3000lm (för 3000K). Färgtemperatur 2700, 3000 och 4000K och armaturfärg som standard pulverlackerad vit, svart och silver. Tre olika spridningsvinklar finns för alla modellerna, 12°/22°/40°/60°. LED-plattformen är Citizen med CRI >90 och armaturen är stegvis ställbar 0-90° samt roterbar 355°.

Adapter Global universal för 3-fasskena, on/off eller dimbar med phasedim eller DALI. Prisexempel GNP Bo Small on/off 918 kr, dimbar DALI 1.513 kr.

Se produktblad för BO för ytterligare information!


Mer från nyhetsbrevet

Denna artikel var en av nyheterna i Magisk spot, skenspot och Rovasi.
I samma nyhetsbrev skrev vi även om:

Nyheter

Flux välkomnar Rovasi!

Nu introducerar vi ännu en unik och mycket intressant kollektion i vårt sortiment, spanska Rovasi. Här har vi en armaturproducent som verkligen fångar upp vad som efterfrågas av en föränderlig marknad och som tar fram lösningar i nära samarbete med ljusdesigners och konsulter. Det gör kollektionen mycket genomtänkt och användbar. Ett stort plus i kanten sätter vi även för en av branschens i särklass mest funktionella hemsidor, med ett sökverktyg som fångar upp alla aspekter men ändå är lätt att använda. Kolla gärna själv: www.rovasi.com Rovasi erbjuder så många fina lösningar att det är lite svårt att välja ett första exempel - fler följer med andra ord under hösten! Först ut är väggarmaturen TIMBAL. Timbal är en ytmonterad väggarmatur med symmetrisk ljusfördelning, dubbel- eller enkelsidig. Den är nätt och kompakt i formen, med effekt upp till 2x36W och 2x5560 armaturlumen. Det finns fyra storlekar mellan Ø180x228mm och Ø235x520mm. Samtliga finns med fyra olika spridningsvinklar och tre färgtemperaturer. Armaturen är tillverkad av gjutaluminium, pulverlackerad med polyesterbaserad färg i flera standardkulörer. Den håller IP65 och IK07, med IK10 som tillvalsmöjlighet för hårt utsatta miljöer. Drivern är integrerad i armaturen och finns för on/off samt DALI/DSI/switchDIM/corridorFUNCTION. Mer info hittar du i produktbladet Timbal. Priser och demoarmaturer supportar vi gärna med också! Läs mer »


Vill du prenumerera på nyhetsbrevet?
Klicka här och fyll i formuläret till vänster på sidan.