Bländfri och jämn kontorsbelysning med ny teknik: Level-up!

Nu vänder vi upp-och-ner på belysningen och lanserar ett spännande alternativ till bländande kontorsarmaturer.

Är du trött på traditionell kontorsbelysning med tveksam visuell komfort och reflexer i datorskärmarna? Eller söker du en belysningslösning som uppfyller Arbetsmiljöverkets krav på synergonomi och kontrastverkan?

Då kan vår nya kontorsarmatur Level-up vara något att titta närmare på!

Ny teknik för en jämn och kontrastfri kontorsbelysning

Armaturen bygger på en helt ny optisk lösning, med ett mycket jämnt och brett uppljus som har utkastningsvinkel 165°. Med den effektiva superwide-optiken reflekteras ljuset från taket och lägger sig jämnt över skrivbord och andra ytor. Inga störande skuggor eller reflexer och inte heller någon distinkt ljusfläck i taket över armaturen, bara ett mjukt och jämnt fördelat indirekt ljus.

Level-up är tunn och diskret, endast 50mm i diameter. Den smälter in i miljön utan att göra något väsen av sig och passar lika bra över skrivbordet som över konferensbordet eller i korridoren.

Färgtemperatur och längd som passar projektet

Level-up finns som standard i 2700, 3000 och 4000K i längder mellan 1169mm och 3123mm. Den pendlas från taket med ett snyggt flyttbart omfångsfäste och är lackerad i vit finstruktur - med möjlighet att få annan färg som tillval.

Driver one4all är inbyggd i armaturen och omfattar DALI, switchDIM och corridor function.

Om du är nyfiken på den här lösningen är du varmt välkommen att kontakta oss för support, prisinformation eller en provarmatur!