4Twenty Custom

Vår helt nylanserade LED-profil 4Twenty kan du göra mycket spännande med, utöver de fyra standardmodellerna pendel, dikt, hylla och vägg.

Vår helt nylanserade LED-profil 4Twenty kan du göra mycket spännande med, utöver de fyra standardmodellerna pendel, dikt, hylla och vägg.

Vi erbjuder möjligheten att rita en helt egen projektanpassad lösning - något som kan ge projektet en personlig och unik touch, utan att behöva belasta budgeten särskilt mycket.

Basen är den tunna LED-profilen, som vi kan leverera med olika typer av vinklar och monteringsdetaljer. Profilen finns med 3000 eller 4000K där den varmvita ger 70 lm/w och den neutralvita ger 75 lm/W, med Ra min 95. Den är vitlackerad i finstruktur RAL9003. Kabeln kan fås textilklädd i valfri färg eller standard vit.

Som exempel på projektanpassade lösningar visar vi här tre olika grundformer:

4Twenty 6Corner, där diametern bestäms av vilka längder man väljer på de ingående profilerna. Denna lösning passar bra över ett stort runt bord, där man vill ha en jämn belysning utan att armaturlösningen tar för mycket plats visuellt.

4Twenty Up&Down med direkt och indirekt ljus, som lämpar sig för arbetsplatser och konferensbord.

4twenty Square med enbart nedljus, som enkelt kan anpassas efter storleken på ytan som ska belysas.

Dessa tre modeller är bara exempel på vad man kan göra med 4Twenty, vi hjälper gärna till om du har egna tankar om speciella konstruktioner. Detta är en av de stora fördelarna med att ha en egen produktion och vi är glada om vi på detta sätt kan bidra till mångfalden i armaturutbudet och kreativiteten i de svenska projekten.

Välkommen med dina önskemål, så tar vi gärna fram ett förslag!