Välkommen John!!!

Med stor glädje välkomnar vi nu John Blidefjord i säljteamet - och förändrar samtidigt vår säljorganisation för att kunna ge ännu vassare support.

I år kom påskharen med en extra fin present till oss på Flux - och därmed också till alla er föreskrivare, konsulter, installatörer och andra som redan känner John efter hans många år i belysningsbranschen!

John har en gedigen erfarenhet av designade armaturer för interiöra projekt, såsom hotell, restauranger, kontor och skolor. Och vi har ju ett starkt sortiment för just sådana projekt:

Lösningar för kontor, skolor och hospitality

Flux Härproducerade armaturer för kontor och skolor, Nekos spotlights, plafonder, downlights och systemlösningar, Osmonts glober och plafonder av glas eller plast, Rovasis downlights och pendlar samt Petridis ljusringar.

Tiden är dessutom helt rätt, vi ser nu allt fler projektstarter i de här segmenten och det är viktigt för oss att fortsätta erbjuda en snabb och säker rådgivning och support.

Vi strukturerar samtidigt om vårt säljteam, så nu är Carin Adler chef för både säljare och support. Carin har i många år varit en av Flux grundpelare och är väl insatt i både produktion, administration och försäljning, så detta är en stor och mycket positiv förändring.

Med ännu fler medarbetare kan vi också lättare fokusera på varsitt eget område där vi har särskilt hög kompetens, varmt välkommen att maila frågor eller underlag direkt till oss:

Olika inriktningar hos oss säljare

Mats fokuserar på projekten för Flux egenproducerade armaturer, både interiöra och exteriöra. Där ingår alla projektanpassade lösningar och han är den som främst supportar i de större och tekniskt mer krävande projekten, där även armaturer från Pracht, MCI och Rovasi kan ingå.

John fokuserar på vår interiöra belysning från egen produktion och från varumärkena Neko, Osmont och Petridis.

Mia fokuserar på belysningsstolpar från Tehomet, ett segment som stadigt ökar och som kräver en speciell typ av support och ett nära samarbete med föreskrivaren.

I ryggen har vi en ovärderlig supportgrupp som idag består av tre personer.

Självklart bestämmer du själv vem av oss du vill samarbeta med i projekten, vi hjälps alla åt och projekten kan dessutom vara blandade.

VÄL MÖTT hälsar alla vi åtta i Flux säljteam!