Välkommen Halla!

Vi kan till vår glädje meddela att vi nu lägger ännu ett mycket intressant varumärke till vår produktportfölj, tjeckiska Halla.

Vi kan till vår glädje meddela att vi nu lägger ännu ett mycket intressant varumärke till vår produktportfölj, tjeckiska Halla.

Parallellt med en stor produktion av mer konventionella armaturer för offentlig miljö har Halla en designlinje med udda och unika lösningar. Här finns en modern formkänsla som tillför det lilla extra till projekten.

Halla använder sina stordriftsfördelar och utnyttjar så långt det är möjligt befintliga komponenter i sin designlinje. De utlyser stora tävlingar bland unga designers och en av förutsättningarna är att dessa i sina formgivningar ska inkorporera redan existerande material och komponenter. På så sätt kan de erbjuda exklusivt designade armaturer till en prisbild som ligger långt under många andra producenters.

Vi börjar med att presentera tre armaturer ur designkollektionen: Sant, Unda och Mila.

Sant är en linjär LED-armatur med en fin designedge i form av den vinklade diffusorn. Den här formen gör att armaturen kombinerar ett mjukt indirekt ljus med ett bra funktionellt direkt ljus, idealiskt för arbetsplatser och korridorer. Sant finns både som singel och som systemlösning med 90° vinklar och är dimbar, även med tunable white 2700-6000K. Armaturen finns i svart, vitt och silver.

Unda har en organisk form med både raka och böjda delar som möjliggör tredimensionella lösningar. Cirklar, vågformade armaturer och långa sammanhängade linjer, här är fantasin den enda begränsningen. Ramarna finns i svart, vitt och silver.

Mila är ett smart koncept som bygger på en enda armaturmodul, möjlig att kombinera på många olika sätt. Armaturerna kopplas ihop med magneter och större sammanhängde system kan drivas med endast en matning. Även här finns ramarna i svart, vitt och silver.

Läs gärna mer om de tre armaturerna i broschyrerna nedan och kontakta oss om ni vill se prov på någon av dem!

Sant

Unda

Mila