Våga prova downlights i ny tappning!

Infällda LED-spotar finns i hundratals modeller idag, lite varierande i storlek, kvalitet och effekt men intrycket och resultatet blir i princip desamma från projekt till projekt.

Infällda LED-spotar finns i hundratals modeller idag, lite varierande i storlek, kvalitet och effekt men intrycket och resultatet blir i princip desamma från projekt till projekt.

Dags att prova något nytt?

Prolicht introducerar nu serien Magiq och miljöbilderna talar rätt bra för sig själva. Effekten är slående och hela miljön lyfter till en ny nivå - jämför känslan i de båda exemplen överst, ett med Magiq och ett fotoshoppat med konventionella spotar.

Nu befarar kanske någon att detta är en dyr lösning, eller svårinstallerad, eller belysningsmässigt undermålig? Men faktum är att både priset och ljusnivån motsvarar en standard kvalitetsspot med motsvarande effekt och installationen är minst lika enkel att utföra.

En ytterligare uppsida med Magiq är att man kan sätta in små färgade metallkoner i armaturen och därigenom få fina färgeffekter i taket, utan att ljuskvaliteten påverkas. Här har man hela Prolichts standardutbud av 25 färger att välja mellan.

Det finns två utföranden i serien, Magiq med fyra dioder och Magiq double  med åtta. Den förra är på 12W och ger 980 armaturlumen i 3000K och den senare är på 24W och ger 1860 armaturlumen. Höjden är bara 65mm, så detta är en lösning som ryms även i de riktigt tajta undertaken.

I samma serie finns även Magiq wallwash, ett perfekt komplement om man behöver lägga ett jämnt fördelat ljus över väggytor. Samtliga modeller kan monteras som singlar direkt i undertaket eller integreras i profilsystemet 2LOOK4LIGHT.

Se gärna teknikblad och inspirationsbroschyr för mer information! Och om du vill se ett armaturprov hjälper vi mer än gärna till med det!