Tack för 2018!

Vilket fantastiskt år det har varit för oss på Flux! Tack vare förtroendet från föreskrivare och beställare har vi kunnat leverera ett stort antal fina belysningsprojekt, både stora och små. Vi är glada att se en stabil omsättningsökning och god lönsamhet för fjärde året i rad, trots signaler om avmattning i byggsektorn och ett minskat bostadsbyggande i Stockholmsregionen.

Under 2018 har vi lanserat flera nya armaturer från vår egen tillverkning, märkta med devisen Härproducerad. De två huvudnyheterna är den mångsidiga exteriöra serien Pole 80 och den fina interiöra takarmaturen Clever One.

Vidare har vi fått en flygande start med gatu- och parkbelysningen från franska Eclatec som vi började marknadsföra vid årsskiftet, en smått fantastisk utveckling på så kort tid.

När det gäller årets projekt är vi nog allra stoltast över att få ha medverka med så många armaturlösningar till Nationalmuseum, denna fantastiska byggnad som är ett konstverk i sig själv.

Vi stänger 2018 med en rejäl omsättningsökning och har nu egentligen bara en enda sak på önskelistan: vi behöver bli några fler ombord på skutan! Nästa år lovar att bli minst lika intensivt för oss och vi måste förstärka vår säljavdelning. Om du vill vara med, hör av dig!

Under de kommande helgarna har vår kundsupport öppet alla arbetsdagar.

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla!

Flux AB