Stolt sommarhälsning

Ännu en vår har runnit iväg och hos oss på Flux är det snart dags för semester. Som alltid leder det till reflektion och rekapitulering och i år är det en angenäm syssla.

Ännu en vår har runnit iväg och hos oss på Flux är det snart dags för semester. Som alltid leder det till reflektion och rekapitulering och i år är det en angenäm syssla.

Vi har ett fantastiskt halvår bakom oss, med många varierande typer av projekt och leveranser av både standardarmaturer och helt kundunika lösningar. Framför allt vår egen design och tillverkning har ökat jämfört med förra våren och vi blev faktiskt helt chockade själva av statistiken: Under de senaste sex månaderna har vi tillverkat MER ÄN TRE GÅNGER SÅ MÅNGA armaturer som under samma period förra året!

Denna enorma ökning gör att produktionen från Arninge nu står för drygt 80% av vår omsättning.

För en tillverkare ligger nog alltid den egna produktionen närmast hjärtat och vi är otroligt tacksamma mot alla er som tror på oss och väljer att använda våra armaturer i era projekt. 

Fortfarande är det många typer av armaturer som vi av olika skäl inte producerar själva, så vi är även väldigt glada för det fortsatt goda samarbetet med alla de fina importerade varumärken vi haft i portföljen under många år, däribland Prolicht, WE-EF, Kreon, Next, Pracht och Osmont.

Här har vi under det senaste året breddat sortimentet ytterligare och lagt tre högintressanta kollektioner till portföljen: Halla, Neko och Rovasi.

Nu kan vi med gott samvete och lätt hjärta ta tre veckors ledighet, så att alla kommer tillbaka fulla av energi i augusti. Orderstocken är högre än på många år och hösten lovar att bli både rolig och utmanande, med mängder av spännande projekt.

TACK igen för den fina vår många av er har bidragit till att ge oss och ha en riktigt skön sommar!

/ Vännerna på Flux