Sommartider 2021

Tack för våren 2021 och på återseende i augusti!

Solen strålar och semestern står för dörren - och vi har tagit oss igenom ett pandemiår tillsammans.

Det vi på Flux har saknat allra mest är de personliga mötena. Tack vare vår filmstudio och satsningen på bra digitala möten har vi paradoxalt nog haft betydligt fler nyhetspresentationer och projektmöten under det gångna året än tidigare år, men man får ju inte samma feeling för en kameralins som för ett par mänskliga ögon. Så vi hoppas verkligen att vi kan börja träffas så smått igen i höst!

Som ytterligare en effekt av pandemin väntar nu en tuff period både för belysningsbranschen och många andra, med skenande råvarupriser och brist på allt från halvledare till stål. Det gäller mer än någonsin tidigare att ha god framförhållning i projekten för att undvika leveransförseningar. Vi har byggt upp vårt komponentlager under våren för att minimera risken för leveransförseningar men med dagens breda utbud är det omöjligt att ha stora lagervolymer av allt.

Trots att vissa segment som retail och hospitality har avstannat så har Flux en fortsatt tillväxt tack vare infrastruktur, skolor och exteriöra projekt. Det är vi ödmjukt tacksamma och oerhört glada för.

Vi vill avslutningsvis rikta ett innerligt TACK till alla er som har valt oss och våra lösningar till era projekt under våren, väl mött igen efter semestern!

Vi kommer att stänga både kontor och fabrik under perioden 19 juli - 6 augusti.

Trevlig sommar tillönskar vi er alla!
/ Vännerna på Flux