Sommartider 2019

Ett stort tack till alla vi har samarbetat med under våren, plus lite information om våra öppettider under sommaren.

Ännu en vår har runnit iväg och hos oss på Flux är det snart dags för semester. Som alltid leder det till reflektion och rekapitulering och i år är det en extra angenäm syssla, för vi har en all-time-high i orderstock inför vår sommarstängning.

Vi har ett fantastiskt halvår bakom oss, med många varierande typer av projekt och leveranser av både standardarmaturer och helt kundunika lösningar. Framför allt vår egen design och tillverkning fortsätter stadigt att öka och står nu för ungefär 75% av vår omsättning.

För en tillverkare ligger nog alltid den egna produktionen närmast hjärtat och vi är otroligt tacksamma för alla er som tror på oss och väljer att använda våra armaturer i era projekt. 

Fortfarande är det många typer av armaturer som vi av olika skäl inte producerar själva, så vi är även väldigt glada för det fortsatt goda samarbetet med alla de fina importerade varumärken vi har i portföljen, däribland Eclatec, Halla, Osmont, Kreon, Next, Pracht, Neko, Rovasi och Petridis.

Nu kan vi snart med lätta hjärtan ta tre veckors ledighet, så att alla kommer tillbaka fulla av energi i augusti. Hösten lovar att bli både rolig och utmanande, med mängder av spännande projekt.

Vi kommer att stänga både kontor och fabrik under perioden 15 juli - 2 augusti, men vi håller ett öga på mailen och återkopplar om någon skulle ha en akut fråga.

TACK igen för den fina vår många av er har bidragit till att ge oss och ha en riktigt skön sommar!

/ Vännerna på Flux