Smart belysning för organiska former

Nu kan du enkelt skapa ett jämnt och kraftigt släpljus för runda strukturer på fasader, broar och pelare - kolla in den nya Smartledflex Module Lens!

Vår spanska leverantör MCI Light är mästare på att ta fram finurliga lösningar för arkitektonisk belysning, kolla gärna in vårt urval från deras sortiment här!

På senaste Light & Building föll vi pladask för deras nyhet Smartledflex Module Lens. Här har vi en smidig lösning för wallwash av ytor som annars kan vara knepiga, som till exempel kurvade fasader och pelare. Den är förvånande ljusstark också, med singelfärgat ljus ger den upp till 2500lm per löpmeter och det når hela sju meter från armaturen.

Klipp till!

En stor fördel är också att modulerna kan kapas för en smidig och anpassad installation. Singelfärg kan klippas mellan varje modul = var 5:e centimeter, och RGBW-lösningen kan klippas mellan var 6:e modul = var 30:e cm. Kapslingsklassen IP67 bibehålls även efter kapningen.

Det finns två ljusvinklar, 30° och 15x40°. För vitt ljus finns 3000K och 4000K, fast eller dimbart. För RGBW styrs ljuset med DMX.

Läs gärna mer i produktbladet och varmt välkommen till oss om du har frågor!