Nytt från Rovasi: belysningspollare!

Spanska Rovasi är mest kända för sina tekniska downlights, både för interiör och exteriör. Nu har de breddat sortimentet och lagt till fyra fina modeller av pollare.

En belysningslösning med pollare har många fördelar och ger ofta en behaglig ljusmiljö. Avbländningen är god och ljuset kan läggas precis där man vill ha det, antingen som en cirkel runt pollaren eller riktat åt sidan mot en gångväg.

Det finns ett stort och ganska brokigt urval med belysningspollare på marknaden, allt från små enkla lösningar för den privata trädgården till massiva gjutjärnskonstruktioner för utsatta offentliga miljöer. Nu har Rovasi just släppt sina bidrag, fyra olika modeller som alla kombinerar konkurrenskraftiga priser med en lång rad andra positiva egenskaper:

Robust konstruktion av gjutaluminium med tålig strukturlack av polyester, dubbla kabelgenomföringar för seriekoppling, olika höjder och ljusnivåer, kapslade till IP65 och vandaltåliga med IK10 antingen i standardutförande eller som tillval, beroende på modell.

Som tillval finns adaptrar för nedstick i mark eller i betongfundament.

Här kan du läsa mer om de olika modellerna: Rovasi pollare. Kontakta oss gärna för support och information om priser!