Nyheter från Elmässan i oktober

Ett stort tack till alla er som besökte oss på Elmässan i Kista! Fantastiskt med alla positiva kommentarer och det stora intresse vi kunde notera för många av våra nya armaturer. Nedan ser du en sammanfattning av våra främsta nyheter, med länkar direkt till produktbladen om du vill veta mer!

Från egen fabrik, armaturer som vi själva kallar HÄRPRODUCERADE, visade vi dels ett par helt nya armaturer och dels några exempel på vidareutveckling av sådana vi redan har i produktion.

En armatur vi visade på Elmässan förra året är Line Safe, som första gången levererades till den temporära tunnelbanestationen vid Slussen. Konceptet att integrera en interiör linjär armatur i ett fyrkantigt PC-rör för att nå IP67 och IK10 har visat sig vara en succé, så på den senaste mässan visade vi även 4Twenty Safe. Vi har planer på att lansera ytterligare armaturer i Safe-konceptet, håll ögonen öppna!

Vidare visade vi en ny version av Pole 80, med helt jämn ljusfördelning i 360°, samt en ny sockel till Pole 40 som gör att man kan bygga hela konstruktioner med 90-gradiga vinklar.

Från NEKO visade vi tre olika downlights, med sinsemellan olika egenskaper och användningsområden: Kenzo, Club och Takeo. Stor uppmärksamhet väckte också dne nya plafonden Sugar, som finns i fyra storlekar och är mycket prisvärd.

Vi hade även en avdelning med exteriöra lösningar, där vi visade både stolparmaturer, pollare och belysningsstolpar.

Strålkastaren Xeon från ECLATEC finns nu i tre storlekar och den största kan man få med gobo-teknik. I montern visade vi även vackra lyktan Link

På stolpsidan fanns från TEHOMET en konisk stolstolpe med en ytmonterad innerbelyst skylt kallad Mask, en vandaltålig pollare med anti-poster finish samt trästolpen Pallas.

Vissa lösningar är så nya att vi inte har kompletta produktblad klara för dem ännu, så om det är något från montern du saknar i redovisningen ovan är du varmt välkommen att skicka en rad till Mia, så får du ta del av den förhandsinformation som finns tillgänglig idag!