Nu D-märker vi våra exteriöra armaturer!

En D-märkt armatur kan användas i utrymmen eller miljöer där det finns förhöjd brandrisk - och det gäller för rätt många platser.

Typiska miljöer

Det är främst dammiga miljöer som ställer krav på en D-märkning och det kan röra sig om vitt skilda utrymmen: lager, snickerier, stall, ladugårdar, garage och bagerier.

Märkningen garanterar att armaturens yttemperatur inte blir varmare än 90°C och att den uppfyller IP-klassningen för den specifika miljö den ska installeras i.

Aktuella armaturer

Nu är alla våra linjära utomhusarmaturer D-märkta och därmed möjliga att använda i ännu fler projekt! Det gäller både produktfamiljen vi kallar Pole - de cylindriska armaturerna, och familjen Safe - de fyrkantiga. En överblick av alla dessa modeller finns här.

De här armaturerna är den perfekta verktygslådan för exteriöra projekt som fasader, tunnlar och broar, samt för industrilokaler och garage. De tunnare modellerna har extern driver 48 VDC och de grövre har integrerad driver. Systemlösningar kan göras med dem alla!

En lösning för varje projekt

Genom att välja en Pole eller Safe kan du till en svårslagen meterkostnad skapa långa lysande linjer och det finns alla upptänkliga tillval i form av specialfästen, snabbkopplingar och optiker.

Som en extra bonus tillverkas de här armaturerna i vår egen fabrik i Arninge, med sedvanlig kvalitet och flexibilitet.

Med det här breda urvalet kan det behövas lite support i valet av rätt utförande för projektet, kontakta någon av våra säljare så löser vi det!