Morfi, fina ringar till svårslagna priser

Ringformade armaturer har varit populära i projekten de senaste åren. Gestaltningsmässigt är de mycket tacksamma och miljöerna blir ofta fantastiskt fina, dock har prisbilden ibland gjort dem svåra att få med i projekten. Det ändrar vi på nu!

Morfi är en ny serie ringarmaturer från Petridis. De är tunna och nätta i formen och kan med fördel monteras i grupper med upp till fyra ringar.

Plafonden är designad för 1-4 armaturer med olika omkrets, pendlade strikt horisontellt eller med olika lutning som på bilden.

Standardformaten är Ø610mm / 800mm / 1090mm och 1470mm. Man kan även få anpassade ringar efter projektets önskemål, med möjlighet till storformat på upp till Ø6000mm. 

Det finns goda möjligheter att hitta sin favoritring: de fyra diametrarna erbjuds med tre olika dimensioner på profilen, Small 21x25mm, Medium 25x48mm respektive Big 35x58mm. Alla dessa kan fås med ljuset riktat inåt (Morfi In) eller utåt (Morfi Out).

Färgerna är svart, vitt eller silvergrå finstrukturerad pulverlack som standard. Tillval är valfri RAL-lack och man kan även få ringarna i metallskimrande finish närliggande guld, brons och vitmetall.

Det finns utöver ringarna en vågformad profil som man kan utgå ifrån i helt projektunika lösningar, Morfi Wave. Se gärna produktbladet Morfi för komplett information om samtliga utföranden!

Outputen på ringarmaturerna sträcker sig från 3300lm till 13000lm och samtliga armaturstorlekar är dimbara med DALI som standard.

Och om du tänker att ringformade armaturer är dyra, så kan du nu lugnt tänka om. Morfi är synnerligen prisvärda och det möjliggör större gestaltningar med många ringar. Fråga oss om priser och bli förvånad åt rätt håll!