Livestreams the Flux way - Fluxlightstream!

Nu släpper vi korta livepresentationer baserade på en rad olika teman, för att ge inspiration och visa exempel på olika typer av belysningslösningar.

Vi delar med oss av råd och tips och visar en rad goda exempel från alla de projekt vi har fått leverera till, där ljusdesigners och belysningskonsulter med både små och stora medel har skapat fantastiska gestaltningar.

I dessa 15 minuter långa sändningar vänder vi oss främst till dig som är fastighetsägare, beställare, arkitekt, landskapsarkitekt eller installatör, i syfte att ge insikt i både utmaningar och möjligheter för en rad olika typer av belysningsområden.

Även som ljusdesigner kan du ibland ställas inför nya typer av projekt och behöva lite inspiration och förslag på typiska lösningar för olika situationer. Du kan behöva titta på helt olika armaturer med skilda funktionsområden och det kan röra sig om både interiör och exteriör belysning i ett och samma projekt.

Vi kan hjälpa till med en bra start!

I korta presentationer fokuserar vi på en rad olika segment och utgår från projektexempel, för att sedan gå igenom vilka olika armaturtyper som kan användas i respektive miljö. Det ger en bred bild av möjligheterna och vi lyfter blicken från produkter och tekniska detaljer, samtidigt som vi bidrar med våra egna erfarenheter från väldigt många år som belysningsleverantör.

Kolla in vårt första urval av fokusområden och anmäl dig HÄR!

Datum för höstens sändningar:

30/9 kl 14.00 PARK
4/10 kl 14.30 PARK repris
28/10 kl 14.00 SKOLA
1/11 kl 14.30 SKOLA repris
25/11 kl 14.00 KONTOR
29/11 kl 14.30 KONTOR repris
13/1 kl 14.00 INFRASTRUKTUR
17/1 kl 14.00 INFRASTRUKTUR repris

Varmt välkommen!

/ Mia, Mats, Emma och Jan