Linjära armaturer med pixelkontroll

Den här typen av armatur är inte rätt lösning för så många projekttyper, men det perfekta valet när den väl behövs!

En armatur som kan styras pixel för pixel möjliggör spektakulära ljusgestaltningar på fasader, väggar och andra vertikala ytor. 

Genom spanska MCI LIGHT har vi två olika sådana lösningar att erbjuda:

Line Grazer Plus Pixel är en kraftfull RGBW wallwasher för upp till 10m, med en output på upp till 3500lm om alla fyra färger är tända samtidigt. Den är väl avbländad och finns med optikerna 12°, 33° och 39x14°. Färgmixen är perfekt och armaturen är konstruerad för seriekoppling gavel mot gavel för kunna åstadkomma en helt jämn släpbelysning.

Konstruktionen är av hög kvalitet med armaturhus av aluminium och front av säkerhetsglas, som ger kapslingsklass IP66 och stöthållfasthet IK09. Den finns i längderna 321, 621, 921 och 1221mm.

LedFloodStrip Plux Pixel är den andra av våra pixelarmaturer, med en annan konstruktion och avsedd för andra belysningseffekter. Med denna lösning kan man göra långa lysande linjer utmed fasader eller detaljer i byggnader, med fast eller vandrande ljus i RGB.

Två optiker finns att välja mellan, 30° och 110°. Den längsta armaturen är 1010mm och den ger 260lm om alla tre färgerna är tända samtidigt.

LedFloodStrip Plux Pixel mäter bara 19,5 x 38mm och finns med fast eller ställbart fäste, för att smidigt kunna integreras i olika typer av underlag. Den har samma höga kapslingsklass, IP66, och en täckskiva av klar PMMA.