Laddade för 2015!

En liten bit in på 2015 snurrar hjulen för fullt här på Flux. Just nu är det mycket kontorsprojekt och gallerior, där vi är aktuella både med standardlösningar och specialanpassningar av olika slag.

En liten bit in på 2015 snurrar hjulen för fullt här på Flux. Just nu är det mycket kontorsprojekt och gallerior, där vi är aktuella både med standardlösningar och specialanpassningar av olika slag.

Med 2014 års facit i handen är vi framför allt glada över hur positivt våra nya egenproducerade armaturer har tagits emot på marknaden och att vi redan har levererat flera av dem till både små och stora projekt.

Den tunna 4Twenty och den lite mer exklusivt designade 2Tight som vi lanserade under 2013 är levererade till en lång rad projekt i år. Även 2014 års nyheter har hunnit ut i projekten i höst: Halo, Moon, Hover och Cover.

Detta gör oss ännu mer övertygade om att vi fattade rätt beslut när vi år 2007 tog steget att bli en egen producent istället för att bygga verksamheten helt på att vara distributör. Det gör oss trygga och självständiga och ger oss makten att både satsa på kvalitet och ta miljöhänsyn i materialval och arbetssätt.

Samtidigt har vi kvar varumärkena Prolicht, WE-EF, ATP, Regiolux, Regent, Kreon, Next och Pracht, tillverkare som levererar den produktkvalitet som vår kunder har rätt att förvänta sig och på utsatt tid.

Ett annat beslut som visade sig vara klokt var vår tidiga satsning på LED-tekniken. Den gjorde att vi idag besitter en stor kompetens här, med säljare som kan råda och vägleda i projekten och även hjälpa till att ta fram kundanpassade lösningar de gånger ingen standardlösning passar.

Vi insåg tidigt att det bara är den högsta produktkvaliteten som garanterar bra resultat på lång sikt och vi har därigenom haft välsignat få reklamationer.

Så, vi känner oss väl rustade för det kommande året och vi hoppas på många givande kontakter och projekt! Väl mött!

PS Om du undrar över den fina trekantiga armaturen, så heter den Victory och kommer från Prolicht! DS