Gatubelysning på Sågverksgatan

Sågverksgatan är ett av många områden som fått ett lyft tack vare ny belysning från ATP.

Ny gatubelysning kan verkligen ytterligare lyfta ett område som redan har en fin bebyggelse och ett modernt formspråk. Det är Sågverksgatan ett bra exempel på.

Detta är en av många gator som under hösten får nytt ljus från vår leverantör ATP och om just den här installationen säger Michael Bergman på Trafikkontoret i Stockholm: En snygg och effektfull armatur som ger ett bra ljus och har ett vettigt pris.

Stockholm har ju i år den stora äran att som första stad vara utnämnd till Europas Miljöhuvudstad av Europeiska kommissionen. Valet av armaturer från ATP går helt i linje med ett konsekvent miljöarbete eftersom de är tillverkade av polyamid som är till 100% återvinningsbart. Dessutom har de här armaturerna så hög kvalitet att de levereras med 10 års produktgaranti.

Den armatur som nu lyser på Sågverksgatan heter Metropoli LV och är bestyckad med metallhalogen. Här är armaturen och dekorringen vita men armaturen kan fås i valfri RAL-färg och dekorringen i vitt, gult, amber, blått eller grönt.

Beställare: Stockholms Trafikkontor
Foto: Thomas Wingstedt