Fusion Linear system

Flexibel systemlösning med stort urval av optiska enheter, perfekt för både hotell, kontor, butik och privathem.

En Fusion Linear systemlösning kan ge både allmänljus, accentljus och wallwash, allt integrerat i en och samma armatur. Detta är en vidareutveckling av Nekos infällda downlight-serie Fusion, som snabbt har blivit populär i projekten.

Armaturen bygger på en endast 50mm bred aluminiumprofil som kan pendlas, diktmonteras eller fällas in. Själva profilen finns i svart, vitt och silver som standard.

Det är möjligt att skapa lysande 90° hörn och även långa sträckor med kontinuerligt ljus.

Modulerna placeras enligt önskemål och armaturen levereras i kundanpassat utförande med integrerad driver, on/off eller dimbar. 

Det finns fyra moduler för valfria kombinationer: en 600mm lång för allmänljus, en 600mm för wallwash, en 300mm för accentljus och slutligen en 535mm för uppljus i pendlad profil.

Vi kommer att leverera samtliga moduler med CRI90 som standard och de finns i 3000K och 4000K.

Prisbilden är mycket konkurrenskraftig för denna flexibla kvalitetslösning, hör gärna av dig om du vill ha exempel på en viss design!

Se också broschyren Fusion Linear för vidare teknisk information och välkommen att kontakta oss om du vill se en demoarmatur eller få hjälp med ljusdatafiler och andra underlag.