Framgångar för miljövänlig gatubelysning

Som stora polyamid-svampar tittar de fram runt om i landet, våra gatuarmaturer från ATP.

Som stora polyamid-svampar tittar de fram runt om i landet, våra gatuarmaturer från ATP. Ofta sitter de på toppen av en stolpe från Tehomet, en kombination som många finner vara både estetisk och prisvärd.

I dessa tider när miljöfrågorna alltmer ställs i fokus och när den offentliga sektorn på många sätt uppmuntras till miljömässigt bärkraftiga investeringar, är vi glada att ha kunna erbjuda dig en kollektion som ATPs. Armaturerna är tillverkade av polyamid, som är till 100% återvinningsbart och det i en process som är betydligt mer miljövänlig än återvinning av aluminium. Tillverkaren lämnar dessutom en tioårig produktgaranti på sina armaturer.

Några som hunnit bekanta sig ordentligt med ATP är Trafikkontoret i Stockholm och där anses armaturerna på ett bra sätt motsvara de krav man generellt ställer på belysning när det gäller optik, slagtålighet, reservdelar, leveranstid, estetik och pris.

De senaste installationerna med ATP-armaturer finns i Stockholm utmed Sockenvägen, Sågbergsgatan och i Hammarby Sjöstad. Vi noterar att beställarna ofta är intresserade av estetiska detaljer som uppljus, färgade dekorringar och matchande stolpar, detaljer som verkligen kan lyfta en anläggning utan att behöva kosta särskilt mycket mer. Se gärna bifogad prislista för exempel!