Flux Lightstreams våren 2022

Efter den positiva responsen vi har fått på de fyra sändningar vi hittills har gjort så fortsätter vi givetvis i vår! Det finns mängder med intressanta projekttyper att studera närmare!

Vi har nu haft fem olika teman för våra livesändningar, PARK, SKOLA, KONTOR, INFRASTRUKTUR och GATA & VÄG. Tillsammans med Annika Jägerbrand har vi också gjort en uppskattad specialsändning om hur artificiellt ljus påverkar DJUR OCH NATUR.

Vi får allt fler deltagare för varje sändning och våra utvärderingar snittar på allt högre siffror för intressant och relevant innehåll. Vi är SÅ tacksamma för det och vi vässar oss lite mer för varje tema.

Här delar vi med oss av våra egna erfarenheter från väldigt många år som belysningsleverantör, ger råd och tips och visar en rad goda exempel från alla de projekt vi har fått leverera till, där ljusdesigners och belysningskonsulter med både små och stora medel har skapat mycket fina gestaltningar.

Produkter och tekniska detaljer lyser med sin frånvaro, det har vi andra forum för!

I dessa 15 minuter långa sändningar vänder vi oss främst till dig som är fastighetsägare, beställare, arkitekt, landskapsarkitekt eller installatör, i syfte att ge insikt i både utmaningar och möjligheter för en rad olika typer av belysningsområden.

Även som ljusdesigner kan du ibland ställas inför nya typer av projekt och behöva lite inspiration och förslag på typiska lösningar för olika situationer, så varmt välkommen att delta och tipsa gärna partners i dina projekt också! Kanske visar vi också ett av just dina projekt som gott exempel och i så fall informerar vi såklart om det!

Nedan ser du de sändningar som återstår under våren, anmäl dig till alla du är intresserad av HÄR!

2/6 kl 14.00 FASADER
7/6 kl 14.00 FASADER repris

Varmt välkommen!