FlapFlap pendel

Den lilla kluriga armaturen FlapFlap har tidigare funnits som golvarmatur och nu lanserar tyska Next i samma serie en pendlad modell.

Bland alla våra högfunktionella och prestandafokuserade armaturer för offentliga miljöer känns det lite roligt att ibland få presentera en helt dekorativ nyhet - vi får inte glömma bort de miljöskapande armaturerna!

FlapFlap har en fot och skärm i blank vit PC. Vi rekommenderar en E14 LED-lampa på 6W, lagom effekt för att styras on/off. Strömbrytaren sitter på sladden som är 3m lång.

Mer information hittar du här: FlapFlapMer från nyhetsbrevet

Denna artikel var en av nyheterna i Svävande, supertunt och färgglatt.
I samma nyhetsbrev skrev vi även om:

Nyheter

Supertunn pendel med lågt UGR: Inlio

Från Halla kommer den tunna Inlio som har UGR<17 med prismatisk skiva. Armaturen är bara 24mm hög och ger ett direkt/indirekt ljus med rejäl output. Inlio finns i två utföranden, antingen med driver integrerad i armaturens centrum eller i en takplatta - i den senare modellen sker strömförsörjningen via vajern vilket ger ett ännu renare och mer avskalat intryck till installationen. Med integrerad driver finns längderna 1330mm (50,8W / 5870lm) och 1890mm (76,2W / 8800lm). Med drivern i takplatta är armaturlängden 1180mm (51,6W / 5870lm). Ljusdata avser 4000K och prismatisk skiva. Färgtemperatur 3000K, 4000K eller Tunable white. Standardfinish svart, vit eller silver. Dimbar DALI. För ytterligare information, se produktblad för Inlio eller kontakta oss! Läs mer »

Nyheter

Trustly mixar sobert med lekfullt

Trustly är ett ungt och expansivt företag i den internationella Financial technology-branschen. De har tagit fram en tjänst som gör det möjligt för kunder att betala direkt från sitt bankkonto på e-handelssajter och företaget ligger med på Dagens Industris lista över de tio mest lovande svenska fintechutmanarna som fortfarande är mer eller mindre okända. pS arkitektur fick i uppdrag att inreda Trustlys nya kontor och resultatet blev en slående blandning mellan en dämpad grundpalett i grått, svart och koppar och färggladare oaser  i mötesrummen, delar av arbetsplatserna och terrasserna. Beata Denton ansvarade för ljusdesignen och hon kommenterar sina tankar så här: De bästa ljusprojekten blir till när inredning, funktion och ljus arbetas ihop redan från första början. Här skulle belysningen understryka en hög professionell nivå och i vissa delar skapa rätt stämning för avslappnade frukostar eller after work vid den kopparklädda baren. Ljusbild och armaturdesign ska samverka med hela inredningskonceptet. Hover down visade sig kunna varieras så att den fungerade i flera miljöer: Pendlad över arbetsplatserna i vitt utförande. Dikt tak i Fun Room, även här vit och diskret mot undertaket. Och som pendlad armatur i mötesrummen, coolt färgsatt anpassat till de individuella rummen. Den långa raden av helt uppglasade mötesrum med sina armaturer som ett färgstarkt grid, blir en eye catcher och energi-tank. Det är inspirerande att se hur valet av färgglada armaturer kan accentuera den övriga inredningen och vi är glada att få ha medverkat till dessa fina miljöer! Mer information och bilder från andra delar av lokalerna finns i pS arkitekturs egen presentation av projektet: pS Trustly   Läs mer »


Vill du prenumerera på nyhetsbrevet?
Klicka här och fyll i formuläret till vänster på sidan.