Bäst i klassen: Rektor!

Rektor är vår nya linjära armatur för kontorsbelysning, enkel och väldesignad med högt indragen avbländningsteknik för god visuell komfort.

Med Rektor har du stora valmöjligheter inom det breda standardsortimentet. Den finns med både prismatisk och opal täckskiva och även med lamellbländskydd. Färgtemperaturerna 3000K och 4000K är standard och andra finns som tillval. Vi kan även leverera den med Tunable White 2700-6500K.

Singelarmaturerna finns mellan 1134mm och 3934mm. Om ingen av de längderna passar gör vi en systemlösning istället, inklusive lysande hörn om det önskas.

Som standard kommer Rektor med en one4all dimbar driver och 2,5m kabel för fast anslutning. Integrerad sensor och switchDIM dragsnöre går att välja till.

Med prismatisk avbländning eller lameller har den UGR 19 och med opal avbländning UGR 21. Ljusfördelningen är nedljus eller upp/nedljus, standard för den senare är 35% upp och 65% ned och annan fördelning kan fås som tillval.

Utöver de pendlade modellerna finns Rektor för dikt takmontering och för väggmontering. Den senare är en effektfull och prisvärd lösning för exempelvis korridorer eller trapphus.