Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi dem här.

Vi förvärvade AB Smedmark & Co i januari 2007 och blev därmed en av Sveriges största aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Vi har administration, försäljning, montering och lager under samma tak i våra lokaler i Arninge C och vi söker löpande personal till olika poster.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 20.000 produkter. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, strax norr om Stockholm.

 

Konstruktör

Tjänst utlyst 2020-06-18


Bakgrund


Flux verkar på projektmarknaden för offentlig belysning. Balans, tillit och kvalitet är Flux tre värdeord och de präglar alla led i vår verksamhet, där vår målsättning är att kunna tillgodose kundens hela belysningsbehov utifrån varje projekts unika kriterier.


Vi har en omfattande egen tillverkning av armaturer för LED, förlagd till Täby där vi också har vår konstruktionsavdelning, idag med tre heltidsanställda konstruktörer.


Tillväxten i bolaget är fortsatt stark trots Coronaepidemin och vi gör nu vårt bästa halvår på 10 år, därför behöver vi utöka vårt konstruktionsteam.


Om tjänsten


För att möta kommande projekt och en stadigt växande efterfrågan söker vi nu en erfaren konstruktör som tidigare arbetat med belysning - detta är ett absolut krav för att vi ska kunna beakta din ansökan. Placering är på fabriken i Arninge C och tjänsten ska tillsättas omgående.


På konstruktionsavdelningen är vår främsta uppgift att utföra konkurrenskraftiga produkter i enlighet med kundernas önskemål. Som konstruktör är du en väldigt viktig stöd- och servicefunktion mot våra säljare och mot vår produktion för att ständigt bidra till ett ökat värde för våra kunder.


I din roll på Flux ansvarar du för att utföra tillverkningsunderlag efter våra kunders önskemål och du har fullt konstruktionsansvar för produkterna. Du arbetar nära produktionen och har en central roll vid produktutvecklingsfasen.


Profil


Vi söker dig som är praktiskt lagd och har god förståelse för produktionsprocesser som t ex montering och plåtbearbetning. Du måste behärska CAD och 3D-konstruktion. Har du kunskaper i programvaran Solid Works och tillhörande PDM-system är det meriterande. Vidare krävs vana att arbeta i ett affärsystem, Flux använder Monitor. Tjänsten kräver också en god förmåga att uttrycka sig på svenska och engelska i både tal och i skrift.


Som person har du en god samarbetsförmåga och är lyhörd gentemot dina kollegor och våra kunder. Då Flux arbetar kundspecifikt, där kundens önskemål och efterfrågan snabbt kan förändras, tillämpar du ett flexibelt och strukturerat förhållningssätt för att driva ditt arbete framåt. Vidare ser vi även att du är lösningsorienterad och har en logisk förmåga med vilja att alltid komma framåt.


Mer information och intresseanmälan


Vänligen kontakta Technical Operations Manager Joakim Söderberg på 070-166 10 06 eller joakim.soderberg@flux.nu