Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare! I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi dem här!

Vi förvärvade AB Smedmark & Co i januari 2007 och blev därmed en av Sveriges största aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Vi har nu både administration, försäljning, montering och lager under vårt tak och söker löpande personal till olika poster.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 20.000 produkter. Vi har säljkontor och showroom i Stockholm och Malmö. Produktion, lager och kontor ligger i Arninge, Täby.

Just nu söker vi:

Teknisk utesäljare i Stockholm

Bakgrund


Flux har utvecklats fantastiskt positivt de senaste åren och vi behöver förstärkning på säljsidan.


Vi är i första hand en belysningsproducent och här ligger vår spetskompetens och stolthet. Ungefär 70% av vår omsättning utgörs av armaturer som monteras i vår fabrik i Arninge centrum under devisen HÄRPRODUCERAD. De projekt vi samverkar i och levererar till blir många gånger omskrivna och ibland till och med prisbelönta. Framför allt har de en god belysning!


I vår kollektion finns både interiör och exteriör belysning. De armaturer vi inte producerar själva kommer från  välrenommerade europeiska företag som Eclatec, Halla, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Neko.


Vi är en snabb och flexibel aktör med hög teknisk kompetens och vi jobbar gärna i nära samarbete med våra kunder. Då är arbetet som mest givande och resultaten blir som bäst.


Tjänsten


Den person vi söker kommer att få arbeta brett med alla våra kollektioner och där ingår även teknisk utomhusbelysning. Därför kräver tjänsten både en hög kompetens och tidigare erfarenhet från motsvarande arbete. Detta är absoluta krav för att vi ska kunna beakta en ansökan.


Du kommer att ingå i ett kompetent och drivet säljteam, med support och ledning från VD och försäljningschef Mats Bruér och du kommer att förstärka en grupp som har arbetat tillsammans i många år. Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C och omfattar resor i första hand i Sverige, men även besök hos våra olika underleverantörer i Frankrike, Tyskland och Tjeckien


Kort om oss


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


De projekt vi levererar till talar rätt väl för sig själva, så besök gärna sidan projekt för att göra dig en egen uppfattning!


 


Tillträde: Enligt överenskommelse


Lön: Fast lön enligt avtal.


Maila din ansökan till Mia Bruér: mia.bruer@flux.nu