Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi dem här.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 20.000 produkter. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad.

 

Vi söker en belysningsberäknare / teknisk innesäljare

Bakgrund


Flux har utvecklats fantastiskt positivt de senaste åren och vi behöver nu förstärkning på innesälj, med tyngdpunkt på belysningsberäkningar.


Tjänsten


Den person vi söker kommer att få ett stort ansvar i säljgruppen och vara en viktig del av kontaktytan mot våra kunder. Tjänsten innefattar i första hand belysningsberäkningar och enklare belysningsförslag och i andra hand kvalificerad teknisk kundsupport och stöd till fältsäljarna i projekten.


Detta är en tjänst som förutsätter tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och den ger stora möjligheter till självständigt arbete och egna initiativ. Det viktigaste hos oss är ett totalt kundfokus och att vi upprätthåller vårt goda branschrykte när det gäller snabb och kompetent support i projekten.


Du kommer att ingå i ett erfaret och drivet säljteam, med support och ledning från försäljningschef Mats Bruér och du kommer att förstärka en grupp med fyra utesäljare och två innesäljare/support. Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C norr om Täby.


Kort om företaget


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


Omkring 70% omsättningen är idag egentillverkad och resten kommer från välrenommerade tillverkare som Eclatec, Halla, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Neko.


Tillträde: Enligt överenskommelse

Lön: Fast lön enligt avtal.

Maila din ansökan till jobba@flux.nu