Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare. I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi dem här.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 20.000 produkter. Säljkontor, produktion, lager och administration är förlagda till Arninge Centrum, 20 minuter norr om Stockholms innerstad.

 

Bakgrund


Flux har haft en fantastisk utveckling den senaste tiden och behöver nu förstärkning av ytterligare en engagerad och belysningskunnig medarbetare till vårt kontor i Arninge C, strax norr om Täby.


Tjänsten


Tjänsten innebär främst att vara länken mellan kund/utesäljare och vår tekniska avdelning och produktion. Dessutom att vara behjälplig med att ge Flux kunder och utesäljare support avseende bl a produktinformation samt följa upp och svara på förfrågningar, hantera returer och reklamationer och registrera order. Supportgruppen utför även belysningsberäkningar och det är en fördel om det arbetet kan fördelas över flera medarbetare.

Rätt person måste även med tydlighet kunna kommunicera både internt och externt för att på bästa sätt ge våra kunder och medarbetare relevant information avseende våra produkter och unika belysningslösningar.


För att lyckas i tjänsten så ser vi att du har flera års erfarenhet av en liknande position som teknisk support rörande belysning för offentlig miljö. Har du tidigare erfarenhet även av enklare ljusplanering är det ytterligare en framgångsfaktor och om du har erfarenhet av exempelvis DialuxEvo eller motsvarande för att ta fram belysningsberäkningar är det starkt meriterande.


Vem är du?


Som person ser vi att du är vän av ordning och noggrann i ditt arbete, du måste vara självgående och ha förmåga att hantera fler parallella projekt samtidigt utan att kvaliteten blir lidande.

En sak vi värdesätter för en god start i arbetet är ett intresse för den typ av lösningar Flux tillhandahåller marknaden, då det vi gör är till största delen kundanpassade lösningar som inte går att hitta i en produktkatalog. Därför ser vi att du har en hög teknisk kompetens, är lyhörd och har en god förmåga att förstå kundens behov.

Du har en god datavana och goda kunskaper i Officepaketet samt erfarenhet av att arbeta med affärssystem och projektverktyg. Du behärskar svenska och engelska flytande i tal och skrift.


Kort om företaget


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande företag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


Omkring 65% omsättningen är idag egentillverkad och resten kommer från välrenommerade tillverkare som Eclatec, Osmont, Rovasi, Neko, Next, Pracht och Tehomet.


Tillträde: Enligt överenskommelse


Ansökan


Vi intervjuar löpande och vill du veta mer om tjänsten så är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Harry Rubino på 0733-763930. Maila din ansökan till harry@rubino.se