Lediga tjänster

Flux AB växer och utvecklas ständigt och ibland behöver vi fler duktiga medarbetare! I den mån vi har tjänster att fylla annonserar vi dem här!

Vi förvärvade AB Smedmark & Co i januari 2007 och blev därmed en av Sveriges största aktörer på projektmarknaden för offentlig belysning. Vi har nu både administration, försäljning, montering och lager under vårt tak och söker löpande personal till olika poster.

Flux i mycket korta drag

Företaget startade 1994 och fokuserar idag på den stadigt växande egna tillverkningen i Sverige. Parallellt marknadsför vi armaturer från flera av Europas ledande armaturleverantörer och i sortimentet finns idag över 20.000 produkter. Vi har säljkontor och showroom i Stockholm och Malmö. Produktion, lager och kontor ligger i Arninge, Täby.

Just nu söker vi:

Kund- och säljsupport Stockholm

Bakgrund


Flux har utvecklats fantastiskt positivt de senaste åren och vi behöver nu förstärkning på avdelningen för kund- och säljsupport.


Tjänsten


Den person vi söker kommer att få ett stort ansvar i supportgruppen och vara en viktig del av kontaktytan mot våra kunder. Tjänsten innefattar flera olika ansvarsområden: teknisk kundsupport och stöd till fältsäljarna i projekten, enklare belysningsförslag och renodlat offertarbete samt kundkommunikation via mail och telefon.


Du kommer att ingå i ett erfaret och drivet team och du kommer att förstärka en grupp som har arbetat tillsammans i många år. Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C.


Detta är en tjänst som förutsätter tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och den ger stora möjligheter till självständigt arbete och egna initiativ. Det viktigaste hos oss är totalt kundfokus och att vi upprätthåller vårt goda branschrykte när det gäller snabb och kompetent support i projekten.


Kort om företaget


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande belysningsföretag på projektmarknaden, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


Omkring 75% omsättningen är idag egentillverkad och resten kommer från välrenommerade  tillverkare som Eclatec, Halla, Osmont, Rovasi, Next, Pracht och Neko.


Tillträde: Enligt överenskommelse


Lön: Fast lön enligt avtal.


Maila din ansökan till Mia Bruér: mia.bruer@flux.nu

Teknisk utesäljare i Stockholm

Bakgrund


Flux har utvecklats fantastiskt positivt de senaste tre åren och vi behöver förstärkning på säljsidan för i första hand det exteriöra sortimentet.


I nuvarande kollektion finns både egentillverkade exteriöra armaturer och flera större importerade varumärken, varav  franska Eclatec dominerar.


Utöver de egentillverkade armaturerna och agenturen för Eclatec finns i sortimentet sedan tidigare varumärkena Pracht och Rovasi.


Tjänsten


Den person vi söker kommer att få huvudansvaret för Eclatec och därför krävs en hög teknisk kompetens och tidigare erfarenhet från motsvarande arbete. Detta är absoluta krav för att vi ska kunna beakta en ansökan.


Du kommer att ingå i ett kompetent och drivet säljteam, med support och ledning från VD och försäljningschef Mats Bruér och du kommer att förstärka en grupp som har arbetat tillsammans i många år. Tjänsten innebär en placering på huvudkontoret i Arninge C och omfattar resor både i Sverige och i Frankrike.


Kort om oss


Flux verkar inom belysning för offentlig miljö och är ett av Sveriges ledande belysningsföretag, med både egen produktion och trading. Säljkontor och showroom finns i Arninge C norr om Täby, där även produktion, lager, ljuslaboratorium och administration finns.


 


Tillträde: Enligt överenskommelse


Lön: Fast lön enligt avtal.


Maila din ansökan till Mia Bruér: mia.bruer@flux.nu